[]

ne yapıyosunuz? he?

benim de soracağım aklıma gelmezdi amma gerçekten dün arkadaşım geldi bizde kaldık kahvaltı edip onlara geçtik sonra gece onlarda kaldık bugün ben eve geldim.

ot gibi yiyip içip yatıyoruz. yapmak istediğim şeyler var ama nasıl harekete geçeceğimi bilmediğimden ve gavur şeyi gibi sıcak olduğundan evden çıkamıyorum. denize de kaçasım gelmiyor.

ne yapıyosunuz? bu haftasonu vaktinizi nası geçiriyosunuz?

kemal ekşioğlu'da kedili video izlemekten ciğerim soldu :)

 
Evdeyim, başım agrıyo, birazdan arkadasım gelcek


  • fistikliemenems  (24.08.14 16:15:58) 
Temizlik. Akşama da terasta mangal var.


  • ufukcel  (24.08.14 16:25:15) 
f1 izliyodum şimdi de tottenham maçını izleyecem o bitince man utd o bitince kitap okur film izlerim.


  • acukali ekmek  (24.08.14 16:28:10) 
tost yaptım çayı ısıttım eylece cevaplara bakıyorum. film milm açsam bari. her haftasonunu planlı geçiren insanlara imreniyorum bir yılı devirdim iş hayatında hala bi değişiklik yoq.


  • bana da mi lolo  (24.08.14 16:33:01) 
evdeyim. kendime kahve yaptım. f1 bitti. şimdi tropico 4 oynayacam.


  • Goldstein  (24.08.14 16:33:43) 
uyandım kahvaltı yaptım, antrenmana gittim. eve şimdi girdim, duş aldım. biraz oyun oynayıp(pc) yüksek lisans mülakatı için bir şeyler okuyacağım.


  • 3003  (24.08.14 16:52:15) 
  • japon askeri  (24.08.14 17:00:21) 
sıfır muzik bilgimle bi hevese giriştim. rocksmith 2014'ü sipariş ettim az önce. gitar çalmayı öğrenicem. haftaiçi de gitarımı alıcam. çok heyecanlıyım. uzun zamandır böyle hissetmiyordum


  • hononu  (24.08.14 17:06:04) 
tüm hafta sonu ev hanımlığı yaptım da siz sinemaya falan gitseniz, ya da evde izleseniz daha iyi olmaz mı?


  • seksen9  (24.08.14 17:20:41) 
Doctor who nun yeni sezon basladi onu izledim. Yemek yedim sonra film izledim. Kediyi oynattim. Şimdi maden suyu icip kitap okucam.
Sıkıcıligin dibinde olsam da millet nasil 7 24 disarlarda gezebiliyor onu da aklim almiyor ek olarak.

  • rayde  (24.08.14 17:56:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.