[]

duyurularda referans gösterilince..

işte ne biliim "@x +1" falan olunca bi ego yükselmesi yaşıyor musunuz? derdimi şeyapmayın, twitter, facebook vs. sosyal ortamlarda insan psikolojisiyle alakalı bi araştırma yapıyorum.

teşekkürler.


 
Evet, gerçek hayatta da bir insan fikrine katılırsa iyi hissedersin.


  • ac milan vs liverpool  (23.08.14 21:05:35) 
duruma göre "oh be yalnız değilim" ile "he anasını satayım sanki sen benim gibi araştırıp yazdın da yapıştırdın +1'i" arasında gidip geliyorum.


  • irbat  (23.08.14 21:11:57) 
Paylaştığın görüş, fikir takdir ediliyorsa neden memnun olmayasın ki? Bir ilgi çekmeye çalışma durumundan bahsetmiyorum elbette, kendiliğinden gelen bir geri dönüş kastettiğim. Facebook, Twitter vs. ise çok daha farklı mecralar, çoğunlukla insanlar gösteri toplumuna oynuyorlar buralarda.


  • yenideneyim  (23.08.14 21:13:57) 
iyi lan doğru söylemişim herhalde diye düşünüyorum.


  • baldur  (23.08.14 21:14:31) 
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (23.08.14 21:19:35) 
zetahead +1 :p

hoşuma gidiyor ama onaylanmaktan dolayı memnuniyet duymak hoşuma gitmiyor. kendimi satılık kalem, iktidar yalakası falan gibi hissediyorum. "ooo yazdığımı beğendiler, demek ki süperim. ama beğenmezlerse de kötü hissedeceğim. olması gereken bu mu? hayır!" deyip sinirleniyorum. "cnm onu siler misin :))" diye mesaj atmak istiyorum.
  • pescador  (23.08.14 21:19:43) 
Ben de hiçbir duygu uyandırmiyor acikcasi.


  • rayde  (23.08.14 21:28:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.