[]

abd vize randevu

randevu alma sayfasında f1 vizesi için sadece 07:30, 07:45, 08:00 gibi seçenekler var. birkaç sorum var.

1-) neden bu kadar erken hepsi? vize türlerine göre çeşitli saat aralıkları mı var?
2-) bir de bu saatlere göre grup grup mu alıyorlar insanları içeri?
3-) cuma günü son saat seçeneğini seçtim randevu için, cuma günü daha bir mutlu olurlar diye:D ama sonra güne "bu hafta çok vize verdim, bugün az kişiye vereceğim" diye uyanabilecekleri geldi aklıma. bir etkisi olur mu cuma günü, son randevu olmasının?

teşekkürler.

 
1) don't know
2) kapidaki gorevli 7.30 randevulariiiii diye bagiriyor. o saatte randevusu olanlar iceriye aliniyor. sadece bir kisiye degil 10-1 kisiye ayni saat icin randevu veriliyor.
3)evraklariniza ve tipinize bakiyorlar vize vermek icin. elinizde cicek ve cikolata ile gidip, cuma gecesi icin yeni gosterime giren bir filme cift kisilik free ticket verseniz bile kararlarini degistirmezler.
  • halanne  (15.08.14 23:22:58) 
first in first out. en erken randevuyu al, 9 gibi çıkmış olursun. Kalabalığa kalma.


  • histercumani  (15.08.14 23:23:39) 
1- vize türlerine göre saat aralıkları olduğunu sanmıyorum. ben f1 için gitmişken benimle beraber gelenlerden gezmeye, kızını ziyarete, spor müsabakasına katılmaya kadar çeşitli sebeplerle gelenler vardı. hiçbirinin f1 vizesi talep ettiğini zannetmiyorum.
2- grup grup alıyorlar. istanbuldaysanız konsolosluğu tam karşığında bir çaycı var orada bekleyebiliyorsunuz sizi çağırıncaya kadar. çağırdıklarını duyarsınız zaten. içeri cep telefonu vs. almıyorlar. bunları çaycıda emanete bırakabilirsiniz. geçen sene 5 tlydi.
3. bu konuda bir fikrim yok ama bence siz gitmeden önce belli zaten vizeyi alıp almayacağınız. o yüzden etkisi olacağını sanmam.
  • gene mi gene  (15.08.14 23:23:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.