[]

bir anda herkesten vazgeçmek

evet sevgili duyuru buraya geri döndüğüme göre bir sıkıntım var demek ki (:

neyse
olay şu

bir anda ilişkiye yeni başladığım bir adamdan
arkadaşlarımdan
rutin yaptığım alışkanlıklarımdan
facebooktan
verdiğim bir kısım sözlerimden vazgeçtim iki gün önce

tek bir insan sesi duymak bile istemiyorum. insanlara harcadığım bütün zamanımı kendime ve üzerine uğraşmaya başladığım müziğe setlerime çizimlerime vermek istiyorum.

4 en yakın arkadaşım birden bana küstü sanırım iki tanesi aramayarak sessizlikleriyle bunu hissettiriyor oldukça (: diğer ikisi telefonda baya hakaret etti (:

beni anlamalarını isterdim. belki bu vazgeçme modumdan çıkarım ama

gidip bakın bir süre konuşmak istemiyorum üzgünüm demek çok can sıkıcı.

şu leş pislik drug ortamı arkadaşlarımla da aramı açtım. ama çevremin büyük çoğunluğu onlardı yani temizliğe girdim bünyem ve çevremle birlikte. yani iyiye doğru gidiyorum psikiyatristim falan baya mutlu sen düzeliyorsun diyor.

yeni arkadaşlar yeni işler yeni çevre olacak sanırım bu gidişe ama şimdi değil.

bütün eski hayatımdan arınmaya çok kararlıyım. ama buna sebep olan şeyi beynimin içinde bulamıyorum.
ne oluyor da bir anda tamamen soyutlayabiliyorum kendimi?

insanlara ne dicem?

açık açık istemiyorum görüşmek mi dicem?

Ben niye sildim bir anda?

 
arkadaşım haplarla falan olacak iş değil bu. acizsin ki uyuşturucuya falan bulaşmışsın. beyinde bir sorun var besbelli ki ve senin de bildiğin üzre beyin tek tamir edilemeyen organ ne yazık ki. ilaçlar falan hikaye.

önerim de kendi içerinde yaşadıklarını pek arkadaşlarına falan yansıtma. yalan söyle ama yansıtma dışarı. böyle bir süre arkadaşın falan olur en azından yalanların ortaya çıkana kadar.
  • nun  (10.08.14 19:20:00) 
çok yanlış yoldasın. hepsi sana yalnızlık, depresyon, intihara meyillenme olarak dönecek. çok ciddiyim. çünkü aynısını yaşadım.


  • mayeskuel  (10.08.14 19:33:54) 
bu bir yenilenmenin ve olgunluğa ulaşmanın başlangıcı. bunu yapabildiysen şanslısın. çünkü uyuşturucu kullananların çoğu rezil bir biçimde ölüyor. farkın şu. müzik diyorsun, çizim diyorsun. yeteneklisin belli ki. arkadaşlarının böyle yetenekleri olmadığı için onlar her şeyden kaçamıyorlar. senin elinde bir şeyler olduğu için buna değer veriyorsun ve onlardan farklı olduğunu görüyorsun. insanlara bir şey demene gerek yok. tam gaz istediklerini yap. bir daha da yoldan çıkma.


  • hohoya  (10.08.14 19:37:18) 
mea maxima ablam senin kadar olamasam da evet giriorum bazen haliyle lakin glori nickçiğimle ilk dün duyuru açtım. bu benim ilk duyurum demiorum dün akşam geldim yani..

teşekkür ederim her duyurumda hemen cevap yazıp sonra sildiğin için

ayrıca ben duyuruyu bırakmıştım kasım ayında. arada bir gelip gitmem niye batıyor.... ilginçsiniz he
  • glori  (10.08.14 19:37:36) 
benim cevabımı tiklemeyi unutmuşsun kardeş. hatırlatıyım dedim


  • nun  (10.08.14 19:38:52) 
aferim qız! adam oluyon, sevindim.
görüşme isteklerini ya salla, ya da araya giren zaman aralıklarını giderek uzat, arama, sorma. randevu ver, gitme filan.
arada bir haber et bize de.
  • compadrito  (10.08.14 19:42:44) 
sen kız mıydın? sana uyuz olmuştum. kız olabileceğin aklıma bile gelmemişti. şaşırdım.


  • mayeskuel  (10.08.14 19:48:35) 
O arkadasliklarla temizlenmen soz konusu degil bence

Kendin icin onlari Terk et
  • EasyTiger  (10.08.14 19:50:54) 
hic bise deme kimseye...
ama ailene daha da yakinlasmalisin... nacizane...

  • icemint  (10.08.14 19:52:57) 
Aferin.


  • labanon  (10.08.14 20:08:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.