[]

bilgisayar özellikleri

nedir bilmiyorum valla. bilgisayarıma tıklayıp özellikler diyorum. sadece 384 mb ram diyor. diğer özellikleri nereden öğrenebilirim? pc açılırken siyah sayfada bir şeyler çıkıyor; ama çok hızlı geçtiğinden anlaşılmıyor.

diğer özellikleri nereden öğrenebilirim acep?


 
www.gtopala.com

kurulumsuz çalışan bir program.. sistem hakkındaki her türlü bilgiyi veriyor..
  • rednoff  (02.07.09 13:22:11) 
ya dun ben de buna yakin bir soru sordum ama tam yanit alamadim, utandigimdan tekrar soramadim da. cok sagolasin valla soru icin. ha birisi dun demisti ki bir yere git sag tikla orda ozellikler var dedi ama, o dedigi yere gidemedim bi turlu.


  • tm 100 series  (02.07.09 13:23:08) 
i43.tinypic.com
tinypic.com

böyle bir şeyler diyor? antika mantika da modifiye etmek istiyorum ya. dvd filan açmıyor. biraz daha hızlanıp daha güçlenmesini istiyorum kasanın.

ortalama ne kadar harcamak gerek?
  • karacoğlan der ki  (02.07.09 13:28:20 ~ 13:30:17) 
everest de harikadır.


  • ali87  (02.07.09 13:53:05) 
ben yorumyapmanızı istemiştim arkideşler? hmm şu biraz zayıf, takviye lazım gibilerinden :D


  • karacoğlan der ki  (02.07.09 13:54:18) 
güzelinden bi ram upgrade'i yap.


  • jangara  (02.07.09 14:08:18 ~ 14:15:44) 
upgrade yapcam demissin tam olarak ne icin upgrade yapıcan? oyun oynarmısın grafik işlemi yapar mısın? veriler yetersiz.
orta karar hafif bir oyun bilgisayarı için:
işlemcin baya eski kalmış. internet için yeterli ama daha fazlasını beklememek lazım. güzel bir core2duo işlemci lazım. e8400 yeterli olur bütçen varsa daha üst modellerede bakabilirsin. işlemci değiştirmek için anakartın da değişmesi lazım. tabi söylendiği gibi ram takviyesi şart. 3 yada 4gb ram taktırabilirsin. ramler ucuz zaten. ekran kartı olarak da amacına uygun onboard yada orta seviye biseyler alabılırsın
  • crucio  (02.07.09 15:02:48) 
download ve sörf için kullanıyorum bilgisayarı. profesyonel bir amaca yönelik değil. ama neblim most wanted,cod2, san andreas filan kaldırsa şükela olur.


  • karacoğlan der ki  (02.07.09 15:22:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.