[]

Manisa'da akşam yemeği?

Selam duyuru ahalisi. İzmir'e doğru yoldayım. 1.5 saat sonra Manisa'dan geçeceğim. 4 kişilik aile ile Manisa civarı yemek yiyebileceğimiz uygun bir yer var mı? Cağ kebabı kulağıma çalındı ancak her türlü öneriye açığız.

Not: Salihli'de de durabilirim.


 
salihlinin içinde sevgi yolunda divan odun köfte var. odun köfteden önce kelle paça da içebilirsiniz. çok kalabalıksa kervana da gidebilirsiniz.orası da doluysa annem akşama ne yapmış öğrenebilirim. :))


not: yol üzerinde olan odun köfteciler şehrin içindekilere göre çok daha pahalıdır.


nasıl canım çekti anlatamam. şimdi işin yoksa istanbulda öyle terbiyeli kelle paça bul :(
  • camiroquay  (25.07.14 20:08:46 ~ 20:12:04) 
biraz sabrederseniz manisanın çıkışı izmirin girişi olan mevkii de en son dağları tırmandıktan sonra izmir karşınıza çıktığında, yolun eğimi yokuş aşağı olarak tabir edilen noktaya geldiğinizde , sağ tarafınızda bir benzinci ve onun hemen arka çaprazında çam ağaçları arasına kurulmuş güzel bir restorant göreceksiniz.. orası müthiştir hem oksijene hem lezzete doyarsınız.


  • the imp  (25.07.14 20:12:31) 
o restorana gitmek için izmir'e girip tekrar manisa yoluna dönmesi gerekmiyor mu?

benim tavsiyem de manisa çıkışında büyük bir viyadüğü geçtikten sonra sol tarafta taylan restoran kalıyor orada manisa kebabı yemeniz.
  • himmet dayi  (25.07.14 20:21:43) 
Manisa girişinde Köfteci Ali var, nokta atışı, karışık kebap yiyin sonra gidin bi daha yiyin öyle güzel.


  • amelie poulain  (25.07.14 20:21:49) 
Hocam nerde yediniz yemeği? Meraktayız.


  • himmet dayi  (26.07.14 13:27:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.