[]

En iyi Köpek maması markası

Her kafadan bir ses çıkıyor, bir türlü karar veremiyorum. Benim çocuk Doberman Pinscher, 2 yaşında ve en sevdiği mama markası Royal Canin. Kimileri bu markanın berbat olduğunu, veteriner ise güzel olduğunu söylüyor. Acana iyi deyenler, Pro Plan, Bosch vs...

En iyisi, en yararlısı hangisidir acep, bi fikir verin n'olur.


 
pro plan iyidir olmadı siz de kullanacağınız mamanın besin değerlerine bakın karşılaştırın? yine olmadı karıştırarak da verebilirsiniz köpeğiniz zaten 2 yaşına gelmiş artık alışmıştır bazı şeylere de


  • metehan01  (23.07.14 21:09:07) 
pro plan iyi falan değil. milyar kere sordum burada zamanında, kimse takmadı. ben araştırmamı yaptım.

acana wild prairie
acana pacifica
acana greenlands

eğer köpeğin tavuğa karşı alerji ve egzema gösterebilirse wild prairie alma. pacifica balık temelli, greenlands da et temelli bir tür.
  • jacknife  (23.07.14 21:21:35) 
biliyorum, hazır mamaları sordun, ben de köpek beslemedim hiç, amacım kafanı iyice karıştırmak da değil ama köpek konusunda bilgilerine güvendiğim birileri barf yöntemiyle besliyor köpeklerini ayrıca sözlükte de var bununla ilgili bilgiler.

daha önce bu yöntemi görüp üzerinde düşünmemiş olma ihtimaline karşı yazıyorum. kendi adıma denemediğim için iyi ya da kötü diyemem, bir seçenek olarak yazıyorum sadece.
  • supersonik turbo  (23.07.14 21:46:33) 
Bir üniversite araştırmasına göre aslında en iyi kedi ve köpek mamalarını innova evo diye bir marka üretiyor. Ama Türkiye'de yok malesef.


  • Solem  (23.07.14 21:50:46) 
barf yöntemini biliyorum ama maalesef haftada 2 gün uygulayabiliyorum, biraz meşakkatli. :/

acana ve royal canin'i karıştırarak vermeye karar verdim. bilgiler için çok teşekkür ederim.
  • pia yuitza  (23.07.14 22:41:45) 
soruna pek cevap olmayacak ama ben kedimde orijen mama kullanıyorum. internette çok uzun süre araştırdım ve Türkiye'de bulabileceğimin en iyisi olduğuna karar verdim. arada kuşkuya düşmüyor değilim tabii :)


  • boyalı kuş  (24.07.14 09:18:09) 
ben de bu soruyu çok araştırdım, buna göre
Türkiyede satılan en iyi mamalar;
Orijen, Acana (ikisi aynı firmanın)
bir de Taste of The Wild.
  • innerbliss  (24.07.14 09:35:45) 
Denemedim ama bir arkadas en iyisinin N&D diye bir marka oldugunu soyledi
www.haytapshop.com

  • bir varmis bir yokmus  (27.07.14 01:05:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.