[]

psikolog-psikiyatr/izmir

izmir'de psikolog ya da psikiyatr arıyorum. ya aslında benim problemim dikkat eksikliği(ADHD) ve biraz da sosyal fobi. ama sosyal fobi eskisine göre daha az. neyse işte. dediğim gibi izmir'de bu işlerin ehli psikolog ya da belki psikiyatr arıyorum.

bildiğim kadarıyla psikiyatr ilaç yazmadan bırakmaz. o açıdan psikolg bana daha sempatik geliyor. hani böyle psikanaliz, psiko-terapi falan. sonuçta ilaç bağımlısı olmak istemem. ama gene de her türlü öneriye açığım.

bu arada ege üniversitesi psikiyatri kliniğindeki doktorların listesini aldım bugün. yani özel-paralı muayene yapanların. bazısı kendi muayenehanesinde de hasta kabul ediyormuş. neyse. diyeceğim şu ki; o doktorlardan birine giden var mı peki? o konuda da bilgi verirseniz sevinirim.

 
psikologunuz var mesela alsancak'ta.. gitmişliğim var bir seans ama zoraki olduğundan faydası olmadı (zaten tek seanstan bir şey beklemek saçma olur).. ek$i'de yazar olması çekici gelir belki diye söyleyeyim dedim..

sitesi de var: www.psikologunuz.com
  • rednoff  (26.06.09 20:16:24) 
denge pdr psikolojik danışma merkezi. telefon no : 463 4813
psikolog zahit harmanlı şiddetle tavsiyedir.
saygılar
  • nen var kuzum  (26.06.09 21:42:07) 
@rendoff sağolasın gene de. pek sempatik gelmedi bana orası bana.
@nen var kuzum hocam peki oranın ücreti ne kadar? onu da söylersen süper olur valla. bir de her muayene için ayrı para vermek gerekiyo mu?

  • migelo  (26.06.09 22:49:11) 
ücreti arayıp sorarsan daha sağlıklı olur görüşme başına mı yapcaksınız nasıl olcak o zahit beyle senin aranda yapılcak bir şey artık. ama tavsiye ederim dediğim gibi...


  • nen var kuzum  (30.06.09 23:30:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.