[]

geciken bagaj için tazminat

Merhabalar,

C.tesi thy ile viyana'ya uçan sevgilimin bagajı kaybedildi. Pazar bulundu ancak halen eline ulaştırılmadı.

Telefon ile bilgi alma girişimlerimizde de yanlış ve tutarsız bilgi verildi. Şu an hala bagaj nerede net bir fikrimiz yok.

Bu durum takdir edersiniz ki çok ciddi mağduriyete sebep oldu. Üşüdü ve pislendi kız oralarda.

Bu durumda thy'ye maksimum sıkıntı yaratmak, çıkarabileceğimiz en büyük problemi çıkarmak için başvurabileceğimiz (başta hukuki) yollar nelerdir?

Sert üsluplu fakslar ile spamliyorum bagaj genel müdürlüğünü konu çözüme ulaşana kadar. "Kırdırıcam o faks makinesini size pislik herifler" diye yola çıktım. Bunu yapınca sizi ciddiye alıyor ve birkaç faksta bir dönüş yapıyorlar. Mail ve telefon ile asla adam muamelesi göremiyorsunuz. Benzer bir duruma düşerseniz ve faks olanağınız varsa aklınızda bulunsun: 0 212 463 23 87

 
böyle bir şey başıma gelmedi ama şikayetvar'a yazarsanız, ya da twitter, facebook gibi mecralarda yazarsanız ilgileniliyor. insanlar da görüyor.


  • mea maxima culpa  (09.07.14 15:39:56) 
aslında maduriyet kısmı doğru kız arkadaşin böyle pahalı pahalı yerlerden alışveriş yapip fişinide saklayip thye geçirtebilirseniz iyi olurdu ama bunun için sağlam avukat lazim.


  • Kozmik_Rakun  (09.07.14 16:12:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.