[]

Güneşten Koruyucu Kremle Güneşlenmek

Güneşten koruyucu kremi vücuda eşit dağılımlı sürmeyip güneşte durursak amele yanığı mı oluruz?




 
Merhaba,

Eşit dağılımlı sürmenin hiçbir şekilde imkânı yok zâten. Bence, vücudun emebileceği kadarını sürdükten sonra ne yapsanız da boşa. Yani belirli bir süreden sonra ne kadar sürerseniz sürün, vücuda onu yedirmek zordur diye düşünüyorum. Dolayısıyla çok yanacağını düşündüğünüz bölgelere düzgünce sürün (Ense, kol, omuz vs.) ve kalanını da diğer bölgelere sürmeye çalışın.

Kolay gelsin.
  • nuage  (24.06.09 11:45:05) 
evet aynen öyle oluyor.
güçlü olduğunu sonradan öğrendiğim Coppertone kullandığım günün ertesi günü göğüs omuz aralığında el izim çıkmıştı. el izi güneşten yanmamış kısımdı tabi. :)
böyle aceleyle özensiz sürmek yaz boyu espri konusu haline getiriyor aman dikkat.
  • hayo  (24.06.09 11:54:34) 
bir süre omuzumda parmaklarımla oluşturduğum adidas three stripes logosu ile dolaştım


  • domine deyus  (24.06.09 12:06:39) 
kremi 2-3 saatte bir yeniden tatbik etmek gerektiği için, buna uygun kullanılırsa, ilk seferinde düzgün kremlenmemiş bölge illa ki ikinci seferde bir şekilde kremlenmiş olur. istenmeyen sonuçlar oluşmaz. gün içinde kremi yenilerseniz yanıkla falan uğraşmazsınız.


  • nevrotik pollyanna  (24.06.09 12:06:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.