[]

Diş macunu değiştirmek

Diş macunu değiştirmenin bir zararı olabilir mi? Hep belli bir markayla giderken farklı bir markaya geçmek ya da ardarda farklı markalar kullanmak gibi..

Bir de en iyi diş macunu sensodyne mi? (kime göre, neye göre...)


 
Diş macunu degistirmek iyidir.


  • msb  (23.06.09 23:54:29) 
ben sürekli değiştiriyorum. yani şöyle bir ikili kullanıyorum. başlama tarihlerim farklı olduğundan, bitmeleri eş zamanlı olmuyor, almak zor gelirse diğeri bitene kadar devam ediyorum. bir farkı var mı bilmiyorum açıkçası ama zararını görmedim=)

kullandımlarım: ipana 7'nin normali ve gece versiyonu..
  • dambil  (24.06.09 00:13:59) 
@msb
diş macunu değiştirmek neden iyi?

@dambil
gece versiyonu ne oluyor, ne farkı var onun?
  • ermanen  (24.06.09 00:16:45) 
ben her seferinde farklı bir diş macunu alıyorum
hep aynı markayı kullanınca diş alışıyormul güzel tepkiler vermiyormuş ağız
değiştirmek güzelmiş
  • demlikposet  (24.06.09 00:19:05) 
haftada bir değiştirmek pek iyi olmayabilir ama ben değiştiriyorum arada mesela. sigara içiyorsan sensodyne faydalı olabilir ama daha pahalı diye illa en iyisi demek değil.

şu an 5 liralık bir diş macunu kullanıyorum mesela(pearl drops-smokers) ve çatır çatır çıkarıyor sigara lekelerini.
  • cro magnon  (24.06.09 00:20:26) 
bilmiyorum ki ne farkı var=)

anlayabildiğim tek farkı şu: gecenin tadı, kokusu daha güzel. bir de rengi farklı..
  • dambil  (24.06.09 00:36:08 ~ 00:36:33) 
Iyi iste :) Birkac uzman dis hekiminden duymustum, "Degistirin" diyorlardi.


  • msb  (24.06.09 00:40:11) 
ortodontistim ve dişçim diş macunun hava civa olduğu konusunda hem fikir.sadece ağza ferahlık verdiğini inatla söylüyorlar.güvenirim bu adamlara.salla dişmacununu :)


  • ncrs  (24.06.09 02:00:07) 
@ncrs
o kadar da değildir ya. ne kullanalım peki :)

  • ermanen  (24.06.09 10:59:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.