[]

Cardio egzersizleri

Haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum. Ağırlık çalışıyorum. Karın bölgesindeki yağlanmayı azaltmak için her antrenmanın sonuna cardio egzersizleri koymayı düşündüm. Önerileriniz nedir? Hangi hareketleri, ne kadar süreyle yapmalıyım?
Ayrıca ne tür yiyeceklerden uzak durulmalı?



 
p90x'in içinde yer alan "cardio x" videosu var 45 dakikalık. yap onu direkt uğraşmana gerek yok.


  • denis neves  (01.07.14 17:53:07) 
www.youtube.com

www.youtube.com

Merhaba, bu iki video delidir hocam. Yeni basladiysan ilk videonun 30. Dk sina yakin bir yerde miden bulanmaya, basin donmeye baslar zaten; ama cok faydali oldugunu dusunuyorum...

Yiyecek kismina gelince unlu mamul, seker, yag ve tuzdan uzak duracaksin (abartmamak kosuluyla kahvaltida falan tam tahilli bugday ekmegi yiyebilirsin) ... Aksam 7 den sonra bir sey yemeyeceksin. Kahvaltiyi cok iyi yapacaksin. Biraz daha fazla protein agirlikli besleneceksin. Lifli gidalara yoneleceksin. Aklima geldikce yazarim :))
  • cihann  (01.07.14 18:03:11) 
Tabi karin bolgesi vucutta en son ve en zor giden bolgedir :) ustten alttan sagdan soldan bacaktan kaybedersin, sira oraya gelmek bilmez.. Moral bozmamak lazim. Kardiyo yaparken de vucudu sekilde tutacak agirlik calismalarini ihmal etmemek gerek.


  • cihann  (01.07.14 18:51:55) 
Hiit yapın, basit şeker tüketmeyin, protein ağırlıklı beslenin, sebze yiyin, zeytinyağı/tereyağı kullanın, ağırlık çalışın yeter.


  • angelus  (01.07.14 19:01:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.