[]

okulda yaptığım ödevleri internette yayınlama hakkında

geçen yıl okulda yaptığım ödevleri blogumda yayınlasam sorun olur mu? yazının üstüne işte bu yazı bu okulda şu ders için yapılmış bir ödevdir tarzı bir şeyler yazdım ama acaba hepsine eklesem mi aynı şeyi? bu arada her dönem için aynı ödevler yaptırılıyor. her yazının başına ekliyim mi o 3-4 satırlık uyarıyı?

edit: birbirine bağlı 2 dersin ödevleri ve ikisinden de a aldım onun için yayınliyim millet faydalansın dedim. yayınlamasam ne yapıcam turşusunu mu kurucam. yayınlamasam mı la yoksa kafam karıştı :(


 
Telifi sana ait o içeriğin. Eğer bir yarışmaya katılırken verdiğin içerik varsa sözleşme içeriğinde tüm hakları yarışma kuruluna devredilir gibi bir ibare olabilir yalnız.


  • armagan  (24.06.14 17:25:41) 
blogda yayinlamaya degecek kalitede iyi odevlerse neden ogrenci dergilerinde ya da sempozyumlarinda yayinlamayi dusunmuyorsunuz? blogda yayinlarsaniz, 1 ay icinde tum ogrenciler arasinda yayilacak odevler.


  • halanne  (24.06.14 17:27:59) 
issuu ve scribd diye iki site var. bunları da kullan bloguna koyduktan sonra.


  • klassno  (24.06.14 18:36:54) 
ben yuksek lisanstayken aldigim butun derslerin notlarini, yaptigim butun odevleri, mesela analitik fizik ve elektromanyetik teori, universite serverindaki sitemden yayinladim. yalniz uzerlerine caprazlama ad-soyad-yıl olarak watermark atıyordum.

edit: analitik mekanik olacak tabi o :)
  • osuruklu  (24.06.14 20:02:28 ~ 20:03:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.