[]

kardiyo egsersizlerinden sonra masturbasyon

ağırlık çalıştıktan sonra mast. iyi değil, kas inşasını sabote ediyor. peki kardiyo egzersizlerinden sonra durum ne?




 
kas yapımını neden sabote etsin ki
fazladan bir kas daha çalıştırıyorsunuz işte, daha güzel

  • marcelorios  (19.06.09 20:10:50) 
ben de sabote edeceği görüşünde değilim. masturbasyon kandaki free testosteron'u artırır testosteron da kas inşasını artırır. ağırlık çalışmadan önce yapılsa faydalı olur görüşündeyim.


  • cro magnon  (19.06.09 20:14:22 ~ 20:14:49) 
Kardiyo egzersizinden sonra yapmanin bir sakincasi olacagini zannetmiyorum.
Fakat agirlik idmanindan sonra yapilmamasi gerektigini dusunuyorum, calismadan en az alti saat once ya da sonra yapmayin. Vucudun yikilmis kaslari insaa edebilmesi icin gerekli olan proteini baska yerlere gondermenin anlami yok, toparlanma surecini baltalamayin.

Hele ki cro magnon'un dedigi gibi idman oncesi masturbasyon bana gore tam bir felaket (Idman sirasindaki performans dususu anlaminda). Ileri duzey vucut gelistirmeciler idmandan once kadin fotograflarina bakarak testo duzeylerinin artmasina yardimci olurlar, fakat masturbasyon yapmamak kaydiyla. Bunu siz de evde deneyebilirsiniz.
  • msb  (19.06.09 22:37:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.