[]

Ucuz ve özelliksiz cep telefonu

Dostlar, romalılar,

Anne kullanımı için tuşlu, mümkünse kapaklı (kendi isteği bu yönde) 200-300'den fazla pahası olmayan, sorun yaratmayacak telefon arıyorum. Önerisi olan bulabilir miyim?


 
Kapaklılardan kalmadı artık. Zaten bildiğim kadarıyla kapaklılar daha çabuk bozuluyor. Samsung'un ve Nokia'nın dediğiniz gibi tuşlu modelleri var.

www.gold.com.tr
www.vatanbilgisayar.com
  • microfiction  (15.06.14 02:05:22) 
eyvallah, henüz kapaklı olmayan konusunda ikna edemedim kendisini, edersem bunlara bakarım.


  • protothyas  (15.06.14 02:07:29) 
şundan kullanıyo benim bi arkadaşım baya sağlam sıkıntısız bir telefon.

www.cimri.com
  • niyebilmiyoruz  (15.06.14 02:55:48) 
anneye kapaklı telefon budur. benim annem yıllarca kullandı, hala da sağlam. ucuz, özelliksiz, şık.

www.backoffice.be
  • nohut yutmus solucan  (15.06.14 03:59:40) 
solucanin dedigi telefonu senelerce abim kullandi. son bikac senedir annem kullaniyordu. bir suredir benim ikinci hattim takili icinde. gercekten canavar gibi.


  • mutevazi  (15.06.14 08:14:54) 
sağolun arkadaşlar, öneriler çok iyi de piyasada yok sanırım maalesef. bu kadar eski üretim telefonlar için ikinci ele pek sıcak değilim, ki o bile bulunmıyor zaten.


  • protothyas  (15.06.14 11:03:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.