[]

Yalova ve Düzce hakkında

Merhabalar, çok kötüyüm, gerçekten. Lütfen cevaplarsanız minnettar olurum.

İzmir'de Bornova'da on aydır memur olarak görev yapıyorum. Ama hiç kimsem yok, iki üç sap arkadaşım dışında iyi gelirime ve arabama rağmen ot gibi yaşıyorum. İşimi sevmediğim için işten sonra akşamları dizi falan izliyorum, işyerindekiler +30 arkadaşlık kurmuyorum kimseyle.

Tüm ümidim elimdeki lise kpss puanıyla son tercihlerde başka kuruma geçmekti, lisanstan da mezun olduğum için maaşım da iyi fark edecekti.

Dün gece açıklanan kadrolara baktığımda gidebileceğim şu an iki yer var:
Yalova Üniversitesi - Düzce Üniversitesi

Buralarda hayat nasıldır? İzmir'i bıraktığıma pişman olur muyum? İş biraz daha sevebileceğim, rahat bi iş olacak. Ama o boktan asosyal hayatım İzmir gibi yerde değişmemişken acaba Yalova'da değişir mi? Ola ki gitmezsem İzmir'de hayatıma ne gibi değişiklikler yapabilirim?

25 yaş sendromu, koş psikoloğa demeyin fikir duymaya ihtiyacım var.

+İzmir'de ailemleyim, kurum Bornova'da evimin dibinde, kira ödemiyorum, yemeğim-ütüm annemden.
-İşimi sevmiyorum.
25/E

 
bornova çok sevdiğim bir yerdir ama işimi sevmiyorum demişsiniz, o zaman söyleyecek söz yok, hiç bornova'da kalın diyemem sevmiyorsanız. çünkü sevmiyorsanız ızdırap gibi gelecektir, eğer ki gideceğiniz yerde mutlu olacağınızdan eminseniz siz bilirsiniz.


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (14.06.14 13:17:44 ~ 13:18:29) 
Mevcut işin çok mu problemli? Değil ise orada çözüm üretmeye çalış. Başka birime geç, uzmanlık kadrolarına çalış. Üniversitedeki kadro asistanlık kadrosu değil de memurluk kadrosu ise başka şehre gitmeye değecek kadar fark olacak mı kariyerinde? Spora başla, gez, evini ayır vs. Yalova sizi zorla sosyal yapmayacak.


  • zihuatanejo  (14.06.14 13:25:29) 
Ama o boktan asosyal hayatım İzmir gibi yerde değişmemişken acaba Yalova'da değişir mi?

Cevabi kendin vermissin bence. Izmirde de eger karsilayabileceksen, ki gelirim iyi demussun, baska bir semtte ayri eve cikabilirsin iki uc kisiyle. Bence senin icin guzel bir deneyim olur, tebdili mekanda ferahlik vardir. Karsiyakaya falan gel, bi sahile insen yeter zaten. Bence artik yuvadan ucma vaktin gelmis, erkek adamsin, sikintiya gelmissindir.
  • kerbeee  (14.06.14 13:25:42) 
Anamın babamın yanındayım, yediğim içtiğim önümde, kurumla evim arası yürüme mesafesi ama dört beş sene dışarıda üniversite okuduktan sonra yanlarında dönünce sıkıldım biraz. Evi ayırmak istiyorum desem çok kırılırlar.

İzmir'e atanınca da her şey farklı olacakmış gibi geliyodu ot gibi dizi izleyip akşam çay içmeye çıkmaktan başka bi şey yapamıyorum, çaresiz kalmış gibi hissediyorum.
  • bana da mi lolo  (14.06.14 13:37:16) 
yalova ve düzce'de hayatında sosyallik yönünden hiçbir değişiklik olmaz.Bikere o dediğin yerler muhafazakar yer. Düzce'yi görmedim ama yalova'yı kışın görmüş biri olarak hayalet şehir gibi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Zaten dediğin 2 şehirde çok küçük öyle yerlerde bir şehir meydanı olur, meydanda 2-3 dandik cafe olur millet oralarda takılır.

değişiklik istiyorsan istanbul ya da antalyaya git.
  • empedokles  (14.06.14 13:37:20) 
poff çok zor bir durum. o halde şöyle diyeyim, normalde asla izmirden ayrılamam ama, burada anne-babamla sıkılacağıma; kötünün iyisi bir yere gider yalnız takılırım. bekar hayatı güzel oluyor ya, böyle rezillik falan oluyor hoşuma giiyor benim, rahat, salaş. o rahatlığın verdiği etkiyle ortam yapabileceğini düşünüyorum. şimdi tamamen yalnızmışsın, orada 1-2 tane de bulursun herhalde diye düşünüyorum.


  • kerbeee  (14.06.14 15:29:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.