[]

Yeni Açılacak Özel Öğrenci Yurdu için Reklam/Pazarlama Fikirleri

Selam duyurumun güzel insanları!
Yarın iş görüşmesine gideceğim ve bir üniversite kampüsü içerisinde açılacak özel bir yurt için fikirlerinize ihtiyacım var. Yurdun yapımı sürüyor ve Eylül ayında açılacak, henüz inşaat halinde ama broşürleri, internet sitesi, twitter sayfası, facebook sayfası vs. hazır. Onun dışında Bana sorulacak olan sorular şunlar :

1) Yurda öğrenci çekmek için ne gibi şeyler yapılabilir?
2) Yurdun tanıtımı nasıl yapılabilir? Hedef kitleye nasıl ulaşılabilir? :(Gerek sosyal medya, gerek medya, gerek bire bir iletişimlerle ya da aklınıza gelebilecek başka herhangi fikirlerle)

ve özellikle şu konuda yardıma ihtiyacım var; Sizce bir öğrenci yurdunda olması gereken, olursa süper olur dediğiniz, olmazsa olmaz dediğiniz ve olmaması gerekir dediğiniz nelerdir?

Fikirlerinize çok ihtiyacım var, yarın işe alınmam bu soruları nasıl cevaplayacağıma bağlı olabilir. Her cevap için şimdiden teşekkürler.

 
olması gerekenler
prezervatif otomatı
terzi ütücü kurutemizleyici kıvamında biri
  • lucifer morning star  (15.05.14 23:34:49) 
eğer varsa giriş-çıkış saati olmamalı. açık ceza evi mi lan bu yurtlar. 22sinde 23ünde adamlar kaçta isterse o saatte giderler.

ha bir de servis olayı var. merkezi lokasyonlara özellikle toplu taşımada dışlanmış saatlerde servis olması çok güzel olur.
  • nodrap  (16.05.14 01:10:33) 
giriş çıkış saati olmasın,
mümkünse odalar tek kişilik, en fazla iki kişilik olsun,
yemekhane olmayacaksa her odada mutfak olsun,
odalarda klima olsun,
wifi şart,
çamaşırhane olmalı şu amerikan filmlerinde olduğu gibi,
tuvalet banyo ortak kullanım olmamalı, her odada olmalı.
  • inheritance  (16.05.14 09:33:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.