[]

sırt çantası

Ahali,

Hem travel, hiking and trekking (?), tırmanış vs.. için f/p ürün bakıyorum.. çok amaçlı kullanmak istiyorum, sırt çantam var (laptop) büyük.

benim istediğim daha fazla faydalanabileceğim bir şey olması.. misal laptop, ipad, beats, kitaplar, dslr vs.. yanına çorap, atlet, su, vs.. bunları sırtıma atıp, elimede küçük bir valiz ile travel yapabileceğim, aynı zamanda ilerde tırmanış için kullanacağım bir çanta (orta seviye)

önerilerinizi alayım ? 2.el nasıl olur ?

 
ömürlük istersen deuters bak.

onun dışında karrimor da kullananlar da memnun gibi. (ekonomik)

ha ama arada çok fark yok, bana sorarsan deuters al.
  • brkylmz  (14.05.14 14:19:33) 
avrupa menseili en iyi marka deuter'dir. Bende cesitli ebatlarda 3 cantasi var ve de o kadar gezmeme ragmen hic birinden en ufak bir sikayetim olmadi. amerika menseili ise osprey var. her ikisi dunya nin en iyileridir.


fiyati yuksek gelirse eger lowe alpine, millet,tatonka, the north face bakabilirsin. daha da ucuz isterseniz kaliteden biraz odun verip jack wolfskin karrimor ya da salewa bakabilirsiniz. istediginiz tarz bir kullanim icin 35-40 litre canta yeterli olacaktir ama hem tirmanayim hem kamps yapayim hem sehirde kullanayim diye bir seceneginiz olmaz. her tarz icin farkli canta uretilir. siz hiking cantasi bakaesaniz sehirde de kullanabilirsiniz. tirmanis ve de trekking den vazgececeksiniz

ayrica yukarda saydigim markalarin ikinci ellerinde de sikinti cikmaz korkmayin.
  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (14.05.14 15:07:48 ~ 15:11:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.