[]

twitter - (mention) hakkında basit bir soru

Arkadaşlar,

biliyorsunuz internette çok aktifiz ve twitterıda işgal ettik ve sanırım kendi raconumuzu geliştirdik.

biriyle mentionlaşırken -hafif bi laf atışması- herif bana mentionu sona alıyorum diye ekstra kızdı la. hayır, mention dediğin her yere konur. 3-5 yerde daha rastladım, mentionu sona almak ayıp mı? töreye aykırı mı? mention'u en sona koyan kişi hak yolundan mı çıkar? katli vacip midir?

 
mentionu sona alırsan senin takipçilerin kendi timelinelarında o mentionun geçtiği tiviti görebilir ama eğer mention basta olursa, o mentionun bulunduğu tiviti sadece senin profiline girenler görebilir.


  • fuerteventura  (04.05.14 12:03:47) 
mention'ı sona almak demek "takipçilerim koşun biriyle tartışıyorum" demek skdjflsk


  • galadnikov  (04.05.14 12:23:37) 
haa anladım, mentionu sona alınca mahalleden yardım çağırıyorsun yani. kavga raconumuzu sanal ortama taşıdık, yaşasın türkiye yaşasın racon kültürümüz.


  • roy keane ve giggs reyiz  (04.05.14 12:43:44) 
2-3 tipi var bunun ya ilki genelde cevap vermeyeceğini bildiğin insanlara karşı yapılır obamaya komik, iğneli bişey diceksin diyelim sona alınır asıl amaç takipçilerin görmesidir. 2.si senin olay olmuş gayri gereksiz bi durum ne diyeceğini bilemediği adamlara karşı sona alıyolar ki takipçilerinden biri çıkıp olaya girsin diye.


  • acukali ekmek  (04.05.14 13:52:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.