[]

Ses kayidini dinleyerek sarkiyi bulma aparati (iphonelarda var ama pc icin bulamadim)

Simdi internetten radyo dinleyerek mutlu mesut idare hukuku calisirkene, busarkiyi cok istiyorum dedim ama google'da sozlerin bir kisimini yazip arastirarak bulma kisimi olmadi (ispanyolca idi) ipodda boyle bir application oldugundan haberdarken, kesin pc icin de vardir dedim ama google yine yardimci olmadi. bilenler bir el atarsa pek bir mutesekkir olurum.




 
turkcell'in bir ara öyle bir hizmeti vardı, bilmem hala duruyor mu. bir numarayı arayıp şarkıyı dinletiyordunuz iki dakika sonra şarkının ismi cebinize geliyordu.


  • cevaps  (06.06.09 17:48:35) 
(bkz: tunatic)


  • tepedeki psychedelic adam  (06.06.09 17:51:56) 
tesekkurler, mikrofonsuz nasi halledicez peki? signal too week check microphone diye azarliyor.


  • the gambit  (06.06.09 18:00:01) 
ben media player'dan ya da video izlerken çalıştırdığımda böyle bi hata vermiyor. ama arada konuşmalar varsa filan arkadan müziği çekemiyo o zaman signal too weak diyor. yani mikrofonsuz bilgisayarda çalan bir müziği bulabiliyor.


  • tepedeki psychedelic adam  (06.06.09 18:03:48) 
rica etsem sunun uzerinde deneyebilir misin? kendi popup'unda calan seyin anlamasini bekliyorum.

www.joyfm.com.tr

tesekkurler.
  • the gambit  (06.06.09 18:08:20) 
iki şarkı dinledim ikisinde de buldu. side niye acaba öyle sorun yaptı? açınca soldaki büyüteç tarzı şeye basıyorsunuz di mi? zaten basmasanız öyle uyarı da vermemesi lazım herhalde.


  • tepedeki psychedelic adam  (06.06.09 18:14:06 ~ 18:16:26) 
tabi ki, lakin windows media player uzerinden calistirdigim halde tanimamak icin elinden geleni yapti. baska birsey yapmak lazim demek ki. ayarlarda yok ki kurcalancak acaba mikrofon olarak acmak icin baska bisiler yapmak mi gerekir. yine de cok tesekkur ederim


  • the gambit  (06.06.09 19:50:54) 
microphone'u ayarlardan stero mix yapinca duzeliyormus.

boyle sinyal seysi azalip cogalinca cok sevindim.

gerci sarki tanitmakta biraz zorluk cekmeye devam ediyorum ama en azindan olmus hali boyle sanirsam, tesekkurler :)
  • the gambit  (06.06.09 23:06:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.