[]

Krakow(Poland) - Budapeşte(Macaristan) otobüs, tren, araba paylaşımı vs...

arkaaşlar çok sıkıştım, daha doğru arkadaşım adına konuşayım. arkadaşım Krakow'dan Istanbul'a ziyaretime gelecek. Uçuşu wizzair ile Budapeşte'den istanbula saat 11:10 - 14.05 seferi. fakat kendisi sona bıraktı krakowdan budapeşteye gidişi ve otobüs bileti kalmadı.(biliyorum akıllı şey)

evet, yani Krakow'dan Budapeşte'ye gidiş için herangi bi yol arıyoruz, zar zor bi tren buldu o da 100 Euro. çok para, yemez yani, otobüs 20euro falandı yani düşünün(orangeways). ama bilet bitti işte.

carsharing için blablacar'a baktım, ama yok gelen giden kimse maalesef. sizin bildiğiniz başka carsharing sitesi varsa paylaşırsanız çok hoş olur, bildiğin göt gibi kaldı arkadaş şu anda napcaz bilmiyoruz. kız tek başına olacağından tırsıyor otostop çekmeye.

bildiğiniz herangi bi yol varsa bana bi ses ederseniz çok sevinirim. teşekkürler şimdiden... :(

 
yani hem afedersin bilet alma işini son ana bırakıp salaklık yapıyor. hem de 100€ bulamıyor. ben olsam, illa gelmek istiyorsam ya hakkaten o bileti önceden alıp garantiye alırdım, ya da eşekliğime doymayıp 100€ bulmaya çalışırdım.

açıkçası benim aklıma da aktarmalı otobüs seferleriyle falan bağlamaya çalışması geldi bir tek. polskibus falan bi bakıversin. uçağı karçıracaksa da ya 100€ versin daha da geç kalmayıp, ya da hiç gelmesin bence.

not: biraz sert konuştuysam affola, arkadaşın biraz fazla sorumsuz geldi gözüme.
  • loveinaflipbook  (29.04.14 09:15:19) 
ben de aynını dedim zaten, salaklık, başka bişey değil hocam. aktarmalı otobüste araştırıyorum da bulamadım bakalım. eurolinesta da buldum ama o da bitmiş, ki hergün yok zaten seferleri


  • koline  (29.04.14 09:37:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.