[]

ne yapmalıyım?

durumlar şöyle www.eksiduyuru.com

şöyle bir ayrıntı var okula en fazla 2 hafta daha gideceğim. Sonrasında kızla görüşemem. Gidip normal şekilde hoşlandıgımı mı söylesem? Güzel bi sürprizle mi söylesem? Yoksa nasılsa umut yok deyip sürenin tükenmesini mi beklesem?


 
Kardesim once yakinda bir yerde guzel bir tiyatro bul, saatlerini falan ogren, bilet alma. Aninda k8za sms at, aksam surada guzel bir oyun var, tiyatroyu seviyorsun sanirim gidelim mi de. O kadar sana hayir derse o kizla hic ugrasma zaten bu naif teklife hayir diyen senin hoslanmana hayir, kalsin minvalinde birsey soyler. Asla bir kadindan hayir almayacaksin. Cool ol, onceki baslikta arkadaslar cok guzel yazmislar, kizi gozunde buyutme, guzelse guzel. Emin ol dibini dusurecrk hatunlarin o kadar basit kafalari ve iliski anlayislari var sasirirsin. Sen anlasigim kadariyla baya hoslabiyorsun, iste bu yuzden direk soyleme ayni teklifin bicimini degistir. Hayir diyecekse baska birseye hayir desin sen mesaji alirsin zaten.


  • cfk  (21.04.14 10:43:38) 
Sms yerine arayada bilirsin hatta ben neden sms yazdiysam, o cok hatali olmus. Ara, mutlaka ara.kadinlar sosyal cesaretten hoslanirlar. Ok derse olgun renkler sec kendine ve kahverengi agirlikli giyin git. Cicek falan goturme cikista kahve icin. Evine sutla normal sekilde ve asla ama asla haddinden fazla yanasma oluruna birak.


  • cfk  (21.04.14 10:45:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.