[]

yanlıs mı yaptım?

gönül işlerinden çok davranıs tutumu içerdiğinden soru başlığına yazdım. şimdi çok güzel bi kız var. birkaç gündür konusuyoruz. ama bu kız utanması olmayan rahat ve serbest bi kız. ben de buna bağlı olarak bu kızla piç erkek modunda tanıştım. sonuçta kızlar için piç erkek ve efendi erkek arasındaki fark belli. (bkz: piç erkek vs efendi erkek) işte eski sevgililerden konu açılınca da kız yanlış yapmışsın felan dedi. benim 5 sevgilim oldu ikisi aldattı felan filan dedi. bu kız güvenebilecegi birine ihtiyaç duyuyor gibi hissettim. ama ben esek gibi 1,5 yıllık sevgilimi nasıl terkettiğimi anlattım. sizce bu yolda mı devam edeyim yoksa dönüş mü yapayım? belirteyim ki amacım kızla gittiği yere kadar birlikte eglenebilecegimiz keyifli bi ilişki yaşamak. ve tekrar belirteyim ki kız saçma sapan hareketler yapan aşırı serbest bi kız olduğundan böyle bir yol izledim.




 
Yanlis olmus beybisi.
Don o yoldan.
Adim adim sakinles. Kendin gibi ol.
Sar sarmala.
  • cecilia  (16.04.14 20:59:19) 
hem keyifli bir iliski yasamak diyorsun hem hareketlerine sacma sapan diyorsun asiri serbest diyorsun. tam ne yaptigini anlamadim kizin ama seni cildirtmasin sonra sevgili olursaniz? sen onun kadar serbest olsan sacma sapan demezdin gibime geliyor. bence kendine uygun birini bul, gene takil ama.. sen bilirsin


  • babamasoliimbananickaldirsin  (16.04.14 21:00:10) 
20 li yaslarda -ki oyle oldugunu varsayiyorum- konusulan muhabbetin icerigi cok onemli degildir. Kiz sana notu bastan vermistir. Mizacina, tipine ve davranislarina yonelik olarak verdigi tepki hormonlarini uyarmistir ya da uyarmamistir. Eski sevgiline olan yaklasiminin konu edildigi muhabbete kaldigin yerden devam etmen ya da tornistan yapman onun sana olan bakis acisini degistirme yonunde cok etkili olmayacaktir. Seni olumlu biri olarak etiketlediyse ne kadar olumsuzluk siralarsan sirala bunlari hayal kirikligina ugramama adina olumlu veri olarak kabul etme konusunda israrci olur.


  • secim  (16.04.14 21:12:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.