[]

Yaklaşık bir haftadır her gün burnum kanlı...

Sağlıklı duyuru gençliği ve kendini sağlıklı hisseden yaşlılar,

Yaklaşık 1, belki 1,5 haftadır, burnum mütemadiyen kanlı. Sabah uyanıyorum burnum hafif tıkalı şekilde. Sümkürdüğümde lavaboya kan püskürüyor. Yani böyle fışkırmak gibi ya da şıp şıp kanamak gibi değil de, sümkürürken lavabo azıcık sprey boya sıkılmış gibi pembe oluyor yer yer. Afedersiniz çıkan sümükler de hep kanlı kanlı.

Bu aralar her gün bayağı bayağı içiyorum. Alkolün kan sulandırıcı etkisi ile de böyle oluyor olabilir mi? Başka nelerden olabilir? Bir hafta daha doktora gidemiycem, ama artık rahatsız olmaya başladım bu histen, bir sorayım dedim.

Tşk, öpt, kib, bye!

 
bahardan olabilir, alerjin veya yeni atlattığın bi soğukalgınlığın varsa o zorluyor olabilir, burnunun içi kuruyordur nefes alıp verirken o kuruluktan olabilir. mukoza kurutan ilaç kullanıyorsan ondan da olabilir. ha bir de kılcal damarlarını zorluyor olabilir misin bir sebepten? bir arkadaşın sevgilisi sürekli burnunu sıkardı kızın, sonra kızın burnundaki kılcal damarlar zedelenip durduğu için sürekli seninki gibi kanamaya başlamıştı.


  • in vino veritas  (13.04.14 12:48:10) 
bulunduğun yerdeki hava kuru olabilir mi?


  • mayaa  (13.04.14 14:16:31) 
kuruyor burnunun için. daha önce benim de başıma geldi. odayı nemli tut, burnunu da öyle.


  • kirazıseviyorum  (13.04.14 14:20:14) 
sa

sen tozlu bi işte mi çalışıyodun? içki bütün kötülüklerin anasıdır.

aeo
  • compadrito  (13.04.14 18:09:43 ~ 18:10:19) 
e bruno ülke değiştirdin, sanki alakalıdır gibi geldi. gül gibi memleketinin havasını ozledı sanırım burnun ve kanlı eylemlerle protesto edıyor durumu.


  • akare  (13.04.14 18:22:38) 
Yok babo tozlu bi iş değil valla. İçki kötü bişey neyim olabilir, evet :/

Burun eylemde, protestodaysa kırsam mı belini terbiyesizin?
  • loveinaflipbook  (13.04.14 22:54:08) 
1- Kokaini bıraksan?
2- Burnunla oynamayı kessen?
3- Yukarıdakiler değil diyorsan o zaman hava değişimi, alerji vs.
  • Nocturne  (13.04.14 23:02:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.