[]

Midemle ilgili problemin tanımı

Son 3-4 yıldır hayatımı mahfeden bir mide problemim var.Sabah 7-8 civarı uyandığımda midem inanılmaz şekilde yanıyor halde oluyor.Bağırsaklarımda çok garip şekilde guruldamaya başlıyor.Sürekli gaz çıkartıyorum ya da geğiriyorum.Sürekli bir halsizlik ve özellikle üşüme be ürperme halinde oluyorum.Ve her sabah sanki birşey rektumu tıkamış gibi hissediyorum.Bu şekilde saat 10 a kadar sürüyor.Bu sebepten sabahları kahvaltı yapamıyorum.10 dan sonra bu semptomlar gitse de 12 ye 1 e kadar bişeyler yemem mümkün olmuyor.

Reflü olduğunu düşünerek antiasit kullandım ancak derdime derman olmadı.Görüşlerinizi bekliyorum.


 
gastrit olabilir. Bi doktora görünün


  • justinho26  (09.04.14 02:05:25) 
reflü olabilir ben de hiçbir şekilde sabah yiyemiyorum saatler geçmesi gerekiyor. reflü gastrit felan iştahı kapıyo ama yemedikçe de asit salgılanıyo.


  • mula  (09.04.14 02:29:32) 
spastik kolon olabilir. doktora


  • youcantouch  (09.04.14 03:04:55) 
allahım, dayımı görmüş gibiyim karşımda. (korkutmak gibi olmasın ama mayalı hiçbir şey yemiyor-içmiyor, ekmeğini kendisi yapıyor artık(glutensiz undan), peyniri hayatından (sadece kaşar peyniri yiyor),laktozsuz süt içiyor, kuru fasulye-nohut aynı sekılde, şu an huzura erdi. neler denedi yıllardır ne ilaçlar kullandı adam da geçmemişti.)

doktor+1 ve yukarıda saydıklarımı hayatınızdan çıkarın bakalım bır hafta kadar.
  • kaymaktutmayansicaksut  (09.04.14 03:11:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.