[]

nexus 5 alacağım galiba...

sevgili elinde bu telefonu tutanlar...

1- nasıl, memnun musunuz aletten? memnunsunuz değil mi?
2- herhangi bir şikayetiniz var mı? sözlüğe baktım da biraz fotoğraf kalitesine ve pile laf edenler olmuş. siz de ediyor musunuz?
3- peki nereden aldınız?

yoksa amiral gemilerinden başka bir telefona mı baksam?

 
Efsane bir pil performansı beklemiyorsan,
Cam gibi net fotoğraflar çekme planların yoksa

sıkıntı yoktur. En iyi seçimdir nexus 5 şu dönemde. Ben Nexus 4 kullanıyorum, çevremdeki 3-4 kişiye nexus 5 önerdim. Memnunlar. İyi telefondur.

ABD'den aldılar.
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (05.04.14 00:09:18) 
ben de bu aralar telefon degistirsem mi diye dusunuyorum da, LG G2'ye karar vermis durumdayim.


  • she was my baby  (05.04.14 00:10:24) 
ya elimdeki galaxy wonder patlamasa bir müddet daha devam etmeyi planlıyordum aslında. daha 2 senesi dolmadan batarya yastığım kadar oldu, telefonun kendisi de şişmekten kullanılmıyor. bu sürede bu hale geldi, sinir de oldum. şimdi kafamda nexus var ama umarım bunları yaşatmaz.

lg g2 de seçenekler arasında. htc one ya da xperia z1 ile birlikte. bir yanım da biraz daha bekleyip z2 edinmek en iyisi diyor.
  • oxibrinth  (05.04.14 00:14:51) 
Genel olarak memlunum. Pil ve resim/video netleme sorunlari var. Verdigim paraya gore daha iyi bir telefon bilmiyorum zaten.


  • compumaster  (05.04.14 00:20:11) 
1. evet memnunum.
2. şikayetim yok, kamera çok kullanmadığım için benim için gereğinden daha bile iyi. pil konusundan biraz yaratıcı olmak zorundayım, dalvikten art'a geçince belirli bir fayda sağlıyor, yakında bataryalı kılıflardan almayı planlıyorum o yüzden.
3. google ve stock android. daima ilk güncellemeri alacak olması, google referansı, android'in dayanılmaz çekiciliği etc...
4. almadan önce g2,s4,z1 arasında kaldıktan sonra nexus'u seçtim ve hiç pişman olmadım ve yakın zamanda da olacak gibi değilim.
5. evet seviyeli bir aşk yaşıyoruz kendisiyle.
  • in search we trust  (05.04.14 00:22:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.