[]

duyuru zirvesi?

çok önceden hazırlanılmış böylece organizasyonun güzel düzenli başarılı olduğu bir duyuru zirvesi hakkında düşünceleriniz?

ben düzenliyim demiyorum kimse gelmez o yüzden zaten :D yaza doğru iyice pişmeden güzel bir haftasonu günü bir zirve mi olsa acaba?

düşünceleriniz. istanbul ben diğer şehirleri bilemem. ama belki giderim bile. belki istanbuldakine de gitmem :(

 
douchegangbang +1

soruyu anlamadım ben. ne hakkındaki düşüncelerimiz? bir zirve oldu da onun hakkındaki düşüncemizi mi soruyorsun yoksa "olsa katılır mısınız" tarzı bir soru mu?

ben hiçbir duyuru zirvesine katılmam. ha şöyle olur, duyurudan 3-4 kişi tanışırız kaynaşırız, buluşuruz. o tarz minik şeyler olabilir ama 30 kişilik heyecanlı bir grupla "hadi sahilde bira içelim :))" geyiğine giremem hiç.
  • pescador  (03.04.14 12:19:35 ~ 12:23:14) 
niye senin düzenlediğin zirveye gelmesinler?


  • rock n roll  (03.04.14 12:39:30) 
oğlum herkes sana hasta sırf seni görmeye bile meraktan bi sürü abazan gelir
(bkz: inci sözlük 1 nisan şakası)
Ben çok sıcak bakmıyorum grup halinde düzenlenen etkinliklere katılmaya çok kaynaşıldığını falan düşünmüyorum.

Bazı kişilerin belki birini düşürürüm mantığıyla geldiğini bile düşünüyorum.
Ha hiçbir organizasyonada katılmadım daha.
  • basond  (03.04.14 12:49:10) 
Hakikaten güzel bir zirve yapılsa ne biçim de gidilir.


  • teoridefeminist pratiktegeysa  (03.04.14 13:13:22) 
Buradan birinin benimle zirveye gelme sozu vardi, bahane olur. Duzgunce bir sey olsa gidilir bence. Wide ayarlamiyor muydu zirveleri?


  • Idonthaveausername  (03.04.14 13:24:13 ~ 13:24:41) 
mayis ayi icerisinde canakkale gezisi planliyoruz, katilmak isteyen olursa bekleriz.


  • for the record  (03.04.14 17:16:27) 
moda sahilinde bira içilmeli +1000


  • blmnrvs  (03.04.14 17:42:28) 
2 ya da 3 kez katıldım duyuru zirvesine ama bir daha katılmam sanırım. pescador'un dediği gibi badilerden 3-5 kişili bi şey olursa olur anca.


  • xenophobe  (03.04.14 23:32:37) 
laaaynnn glori açtı diye çıldırmayın :D seks olmasın, takılmaca olsun gelebilirim ben de bilemedim, ya da gelirim uzaktan ortama bakarım "geek fest" tarzı bir şeyse kaçarım hemen o.O


  • maltalı  (03.04.14 23:38:23) 
piknik ypaak lan


  • yol  (03.04.14 23:45:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.