[]

birisinden hoşlandığınızı nası belli ediyosunuz ya :/

bu zamana kadar öyle çok fazla ilişkim olmadı. olan da uzun sürdü o yüzden bu flört işlerine çok uzağım. flört konusunda hiçbir şey bilmiyorum, eskiden utanıp sıkılmadan çat diye senden hoşlanıyorum/seni seviyorum falan diyodum ama artık büyüdüm diye midir, şu anki durumun daha farklı olmasından mıdır bilmiyorum ama bu sefer söyleyemiyorum bir şey.

devamlı bir araya gelen 4-5 kişi düşünün, iki kız, iki ya da üç erkek. ben kızlardan biriyim, diğeri en yakın kız arkadaşım, diğeri en yakın erkek arkadaşım, hoşlandığım bey ise erkek arkadaşımın yakın arkadaşı. bu hoşlanma durumundan yakın erkek arkadaşıma bahsetmedim, bahsetmeyeceğim de. ama kız arkadaşım biliyor.

kızlar, hoşlandığınız kişiye bu durumu ufaktan nasıl sezdiriyorsunuz?
erkekler, bi kızın sizden hoşlandığını nasıl anlıyorsunuz?

not: pipisine kürekle vurmak opsiyon dışı.

 
Saçına sipsi atmak?


  • sormayın bana sen o musun diye  (28.03.14 23:43:43) 
ya cidden çocuğun önünde apışıp kalıyorum, öyle oldukça kalbim iki tahtanın arasında ezilip duruyomuş gibi geliyo, esprilere normalde gülerdim ama esprinin yanında biraz da öneri alsam süper olcak gibi :/


  • golgem var iyi ki golgem var  (28.03.14 23:46:55) 
Göz teması, çeşitli bahanelerle dokunmak, ona dair sorular sormak, bol bol gülümsemek, ortak birşeyler yapmayı teklif etmek.. Bunları deneyebilirsiniz.


  • sormayın bana sen o musun diye  (28.03.14 23:49:10) 
zaten birlikte olduğumuz zaman gözümü ayırmadan bakıyorum -yani bakıyormuşum bizim kız dürttü de anladım :/- ama geçen gün çok fena yakalandım her baktığında bakıyodum ya rezillik gibi. bi de geliş gidişte, öpmeye çok korkuyorum ama var gücümle sarılıyorum işte bakmayı bilene baya bişiler yapıyorum sanki ya :/

şaka. yapamıyorum bir şey.
  • golgem var iyi ki golgem var  (28.03.14 23:52:29) 
Telefon numarası varsa bi bahaneyle mesaj atabilir veya arayabilirsin onun da ilgisi varsa laf lafı açar zaten.


  • sormayın bana sen o musun diye  (28.03.14 23:56:01) 
@miljena doğru yolda mıyım? süper! bundan önce hep öyle yapıyodum dediğim gibi, şimdi de yapmayacağımın bi kesinliği yok ama söylememeyi düşünüyorum şimdilik. kaybedeceğim şey şu an içinde bulunduğumuz çok güzel ortam olabilir o yüzden çekiniyorum. benim yüzümden 4 kişinin birden huzuru bozulabilir, reddedilmem halinde, reddedilmekten değil durumun 5imiz arasında gariplik yaratmasından korkuyorum.


  • golgem var iyi ki golgem var  (29.03.14 00:01:19) 
bir erkek olarak anlayamıyorum.
şu göz teması, fiziksel temas, telefonlaşmalar, mesajlaşmalar hiçbirine de inanmıyorum.

daha yeni yazdım.
www.eksiduyuru.com
  • melankolik koala  (29.03.14 00:38:40) 
Onu ayri olarak bi seyler icmeye cagir. Onlara soyleme, senle takilalim de. Ben olsam boyle bi davetten mesaj alirdim.


  • nereye bu gidis  (29.03.14 02:13:52) 
Ona, onlara soylememesini soyle demek istedim.


  • nereye bu gidis  (29.03.14 02:14:54) 
@nereye bu gidis bu da opsiyon dışı bi seçenek o kadar iletişimimiz yok esasen, telefon almaç vermeç olmadı.


  • golgem var iyi ki golgem var  (29.03.14 02:29:29) 
o zaman ne diyim yani, ben o tür imalardan anlamazdım, daha doğrusu (kadınların sağı solu belli olmaz. sonra bi şey deyince adımız "ayyy sapık" falan olur mazallah endişesiyle) anlamazdan gelirdim. ama bana bakmayın siz. her erkek böyle tırsak değildir tabii. :))

netçe itibariynen, keep calm and hayırlısı be aplam
  • nereye bu gidis  (29.03.14 08:07:04 ~ 08:07:38) 
ben söylemiştim kendisine


  • rock n roll  (29.03.14 08:10:18) 
Bol göz teması, aralıklı el kol teması, bol naif gülümseme derken o da etkilendiyse yaklaşır zati.

Sonrası kendiliğinden gelişir. Adam yaklaştığı halde gelişemiyorsa çekingen olabilir, bu durumda topu ondan alıp kaleye yürüyoruz. Şöyle ki onun adımını beklemeye gerek duymadan bir yere davet ediyorsun ve o da rahatlayıp hislerini açabilir kıvama geliyor.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (29.03.14 11:12:21) 
uzuntulu bir durumunu anlat niyeti varsa sarilir dokunur daha romantik yapar bunlari. belli etmek istiyosan da dik gozlerini bak kafani cevirme o sana baktiginda.


  • madeleine elster  (29.03.14 11:22:02) 
giyim kuşam fizik bakım kendine güven ,sende bunlar olmalı,
karşı tarafın kızlarla ilişki alışkanlıkları da önemli bi etken.

bunları iyi inceledikten sonra elemana ilgilen, güler yüz göster , konuş konuştur.bunları yaptıktan sonra seninle ilgilenmeye başlıyosa bilki olur.
ilgilenmiyosa da olabilir ama olmayadabilir.

geçenlerde bilimsel bi makalede okudum kızlarn güçlü erkekleri ,
erkeklern güzel bakımlı kızları seçtikleri ispatlanmış.
  • evrenos  (29.03.14 11:44:24 ~ 11:45:12) 
muhabbet ederim sorular sorarım bir süre sonra koluna falan dokunurum ya da omzuna falan(iyi stratejilerim varmış şimdi fark ettim)


  • elyafiyaffellaffelebelyafelyaf  (29.03.14 11:55:58) 
öncelikle o durumda yapman gereken şey kız arkadaşına söylememek ve erkek arkadaşına söylemekti. şu an çocuk o kızın gözünde elde edilesi bir insan oldu, değer kazandı, 2 gün sonra ikisini el ele görürsen şaşırma. kızların hiç birine güven olmaz bacım. halbuki elemana söylesen azıcık işini biliyorsa kafasına girerdi yakışıklı abimizin.

neyse efendim, facebook falan arada mesajlaş işte, biraz yakın davran, sana meyilliyse o da gelir zaten(çok çekingen değilse tabi) anlarsın hareketlerinden. olmadı alkollü ortamda yanaşırsın.
  • r_u_h  (29.03.14 12:11:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.