[]

ingiltere banka isleri

selam millet,

haftaya yuksek lisansim basliyor ve londra'ya gidiyorum. international student hesaplarini biraz arastirdim fakat karmakarisik.

1) hangi bankadan hesap actirmaliyim? maliyetsiz bir sekilde debit kart yeterli benim icin.

2) fazla nakitle gidecegim, onun buyuk kismini yatirabilecek miyim oradaki ilk gunlerimde hesaba kart henuz gelmese de? veya nasil yapayim?

 
1) Lloyds'u öneririm hesap ücreti almıyorlar. Açtırırken sanırım okuldan bir kağıt alman gerekecek öğrenci olduğuna dair ve ne kadar süre kalacağına dair. Ben çalıştığım yerden almıştım.
2) Hesap açtırır açtırmaz para yatırabiliyorsun hesap defterinle. O kadar parayı yanımda götürmek istemezdim ben olsam, aracı kurumlar var bir miktar komisyon ödeyerek gönderebiliyorsun ben kredi kartımı öyle ödemiştim, annem alıp yatırıyordu bankaya.

  • dasein  (28.03.14 15:55:22) 
1) barclays atm sayısı, hesap işletim ücreti almaması açısından iyi
2) banka hesabı açtırmak için okuldan bir belge aldım ben, şu bankada hesap açtıracağım dediğinde veriyorlar hızlı bir şekilde. Bankalar appointment ile çalışıyorlar o yüzden önceden bankayı arayarak uygun bir saate randevu al. Yanında nakit parayla gidersen hesabı açtırırken parayı yatırabilirsin, kartın gelmesine gerek yok. Uluslararası para transferi için en güvenli, hızlı ve pratik çözümse swift.

  • feliss  (28.03.14 17:54:48) 
1) HSBC öneririm. Uluslararası olduğu için devasa büroları var, potansiyel bir sıkıntıyla ilgili yardım alman kolay olur.
2) feliss'in dediği gibi işlemlerle ilgili olarak okulu araya sokarsan işler hızlanır, yani "kartı almadan parayı yatıramam" diyorsan okul yardımıyla o kadar parayı da uzun süre elinde tutmamış olursun.

  • alphachicken  (28.03.14 18:51:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.