[]

Furby türleri arasındaki farklar?

Sevgili çocuklar ve içindeki çocuğu yaşatanlar;

Şimdi bu Furby meretinin hot, cool ve mini boyu Furby Party Rockers modelleri mevcut, bunların arasındaki fark nedir?
Hot ile Cool renk ve dolayısıyla karakter olarak farklı galiba Party Rockers ise daha light versiyon gibi galiba Türkçe öğrenme olayı yok, daha çok diğer Furby yalnız kalmasın bunu alın ucuza birlikte takılsın olarak üretilmiş gibi geldi araştırmalarım sonucu da tamamen kendi sallamam olabilir bu çıkarım tabii. Bilen varsa bir zahmet, peşinen teşekkürler.

 
doğru bilgi olmayabilir. yurt dışındaki bir akrabanın küçük cocuğunda konuşup oyuncağı görünce sormuştum ne olduğunu.

küçük çocuk anlatmıştı oyuncağını. onun anlattığından hatırladığım furby karakteri rasgele çıkıyormuş.. "satın alıyorsun ama hangisini aldığını bilmiyorsun rockstar bizimki mesela" diye anlatmıştı. belki onunla alakalıdır.
  • ibomiu  (24.03.14 12:51:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.