[]

allahın cezası komşu

bu hayvanlar yine yeni yeniden müzik dinliyorlardı. polisi aramıyordum çözüm olmaz ve inadına daha cok rahatsız ederler diye. artık dayanamadım zabıtayı aradım. kendime yediremiyorum ama ailemi ve beni rahatsız etmelerinden hatta saldırmalarından evet SALDIRMALARINDAN korkuyorum. bulaşacak yer ararlar diye korkuyorum. birazdan zabıta gelince bağıra bağıra edeceği küfürlerden korkuyorum. ne biçim insan bunlar!! çıldırmak üzereyim. ama asıl sorunum kendimle diye düşünüyorum. toplum içinde yaşamayı bilmemelerini ve anlamamalarını kabullenemiyorum. bunu kabullensem her şey hallolur mu dersiniz? bunu kabullensem de o yine benim özgürlük alanıma tecavüz etmiş olacak.
bu sorun gözümde o kadar büyüdü ki ne yapacağımı bilemiyorum. hayatımın merkezinde bu varmış gibi. bu aptal sorunu çözemeyebilirim ama söküp atamıyorum da.
bu bir soru değil. bilememezlikten kaynaklı saçmalama. bir şeyler duymak istiyorum.


 
adres ver gelelim


  • SPQR  (16.03.14 18:05:39) 
Malesef insanlar sadece çocuk yaşta yetiştirilebiliyor.o komşuları değiştirme şansımız malesef olmuyor.


  • sapkasiz cikmam abi  (16.03.14 18:05:52) 
insanlar uygar ve ilkel olarak ikiye ayrılır. ilkel bir adama uygar yöntemlerle laf anlatamazsın. ayıyla ayı, çirkefle çirkef olacaksın. tabi aklını kullanarak. mesela uyuşturucu, terör gibi uydurma sebeplerle ihbarda bulunabilirsin. başları ağrısın yeter.


  • mayeskuel  (16.03.14 18:08:38) 
@mayeskue malesef bu insanlar gerçekten böyle işlerin içinde olabilecek insanlar. yani iş ciddiye binebilir.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (16.03.14 18:13:05) 
@SPQR aslında iyi fikir :P


  • yuvarlanantencereninkapagi  (16.03.14 18:13:37) 
"toplum içinde yaşamayı bilmemelerini ve anlamamalarını kabullenemiyorum."

ya daha hayata atılmamışsın ya da bu zamana kadar hiçbir şey görmemişsin. ileride bunlara dua edeceksin, inan bana. keşke bunlarla sınırlı kalsaydı diyeceksin. binaenaleyh kabullenmek "zorunda" kalacaksın. bakacaksın tükenmek bilmiyorlar, savaşmaktan vazgeçeceksin.

mamafih bunu kabullenmen demek "artık onları şikayet etmemen" demek değil. olmamalı. aman ha! aradaki ayrımı bilmekte fayda var. sen yine şikayet et. onlar yine küfür etsin. sen yine şikayet et. onlar yine küfür etsin. sakın susma!
  • papillon7  (16.03.14 18:18:14 ~ 18:18:56) 
@papillon7 sinirlerim o kadar zayıfladı ki yazdığınızı okurken ağladım. evet çok şey yaşamadım ve bunların bir hiç olduğunu biliyorum. yaşamak korkunç şey doğrusu. yılmaktan ve sindirilmekten korkuyorum. ( ki kısmen sinmişim.)


  • yuvarlanantencereninkapagi  (16.03.14 18:25:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.