[]

uzak doğudan hatun kaldırmak

cinsiyetçi ve kaba başlıktan ötürü özür dilerim. şaka lan şaka, ne diliycem. komplekssiz insanı başlık ve aşağıda yazacaklarım rahatsız etmez. soruyu detaylandırıyorum:

az önce facebook üzerinden geyik bi sayfada vakit öldürüyordum. baktım yorumlardan birinde bi kız, yazmış bişeyler. sonracıma profiline tıkladım nerelerden diye, ohoo fotoğrafları da görülebiliyor, böyle dolandım az, 5-10 fotoğraf, allahım bu nasıl bir güzellik, arkadaşları ayrı kendi ayrı, singapur imiş anavatanı bu güzelliğin. neyse uzatmayacağım, sadede geliyorum, arkadaşlar, lan bu uzak doğunun deli dehşet hatunlarının dünyasına girebilmek zor mu? yapanınız var mı? yani böyle ben gibi, beyaz tenli sarışın falan bi türkün bu uzak diyarda talep edilen bir tip olma ihtimali var mı? varsa taşıyorum ikametgahımı oraya.

dalga geçecek arkadaşlar, gurbette çalıştığım sürece geliri iyi bi işteyim ve istersem belli başlı ülkelere yerleşebilirim. türkiyede hatta büyük şehirlerin herhangi birinde kalırsam da sürünürüm. bu gidilesi ülkeler kesinlikle türkiyeden daha zengin yerler değil (tunus, fas, gürcistan gibi yerler ve bazı rusya özerk bölgeleri) ama ben memleketin havasında suyundayım. bi de hatunlarında.

uzak doğu seyahatlerinin, orada barınmanın hatta çalışmanın ve tabii kültürel sınırların bildiğiniz kadarından bahsederseniz. mesela ben sordum biri dedi japon kızlarını unut dedi. çook karmaşık bi kültürleri var dedi. aralarında barınamazsın dedi. ama koca asya lan elbet bi yer vardır bana kendimi cennette hissettirecek.

not: hayır buraya xhamsterin asian kategorisinden kopup gelmedim.

 
amerigadayken cinli arkadaslarim vardi. baya baya vardi hem de. kendi kulturlerine gore yabanci milletten erkeklerle takilmalari hos karsilanmiyormus. ama turk erkeklerine bayildiklarini da itiraf etmislerdi. ekmek carpsin. gizliden ne isler dondu...

ozetle olur bence.
  • she was my baby  (14.03.14 01:11:34 ~ 01:12:07) 
kokeni asyali olup kuzey amerikaya yerlesmis olanlari tavsiye ederim.

turk kulturuyle buyumusseniz fransiz degilseniz bir kere pubic hair olayi bayagi midenizi bulandirir. asyalilar icinde korelileri tek gecerim. taylandlilar da fena degil. ama gidip oraya yerlesmek.. hmm bilmiyorum genel olarak hic birinin dili kulagima hos gelmiyor. direk eleme sebebi.
egzotik gelmez zaten gidip bir kac ay kaldiktan sonra. genelde tanidigim asyalilar cok cekingen konusmaya bile korkan tiplerdi. yabanci dilleri kotuydu anlasmak zordu belki de o yuzden cekiniyorlardi kendi aralarinda hic susmuyolardi mesela cinliler. kultur cok farkli yav midenizi bulandiracak cok hareketleri olur onlara normal gelen, dedigim gibi sizi kuzey amerikaya alalim. ama orada da turk tipi hic prim yapmaz. tiple olacak is degil zaten bu
  • babamasoliimbananickaldirsin  (14.03.14 01:12:30 ~ 01:12:57) 
şu ana kadarki cevaplar fevkalade umut verici gibi görünüyor. ama işin aslı bu iş sanırım kültürleri dışına çıkıp açılıp saçılmalarına işaret eden cevaplar. deplasmanda fayda etmeyebilir. tarafsız sahada işe yarar belki.
valla benim mesleğim sanmam ki abd de prim yapsın. her köyün bi en güzel kızı vardır prensibiyle gidiyorum ücra olursa daha iyi ama...
gider yaşarım yeter ki ters baktın diye insan kestikleri bi yer olmasın.
ha yaşayamadım diyelim, türkiyelerde tatillerde arayıp içgüveysi olarak gitmeyi de deneyebilirim.

koreli sevgilinin dünyada olabilecek en güzel şeylerden biri olduğunu söyleyen çok fazla kaynak var benim de gördüğüm ^_^ interwebste. iğrenç gelebilecek kültürel detaylar kısmı ise, bana iğrenç gelecek tek şey canlı hayvan yemeleri olur. yerlerken bakamam, bi de buradaki evcil hayvanları orada yemiyorlarsa tamamdır bu iş.
  • ismail yk  (14.03.14 01:23:56 ~ 01:27:38) 
uzak doğu değilde asya kökenli ama avrupa-amerikada yaşayanlar daha iyi gibi sanki hem kültürel olarak hem güzellik bakım vs olarak üstelik cinsellikteki tabularıda daha az şahsen lise3e giderken öğrenci değişiminden gelen bitanesiyle hoşgeldin partisinde çatır çatır yapmıştık sabaha kadar


  • denizrocket  (14.03.14 01:47:34) 
denizrocket'in çatır çatır yaptığı hangi ülkeden bilmiyorum ama çinliler oldukça tutucu bu konuda onu söyleyebilirim.

edit: genellemenin kralı yalnız. bikaç kişi üzerinden milyar tane insanı genelledim harbi harbi.
  • tescillimarka  (14.03.14 02:05:09 ~ 02:55:47) 
bana ne la? diyebilirsin de, mesai arkadaşımın Koreli komşusu, arkadaşımın köpeğini yedi. sahipli bir köpek olduğunu bile bile ve sahibinin de kim olduğunu bile bile...

önce bi süre köpek kayıp, sonradan annaşıldı yemiş oldukları...

bibip: konuylan alâkasız ama söylemeden geçemiycem. mevzusu yerine mevzuu yazdığın için tebrik ederim!!! bunu bilen yok sanıyodum burda.
  • compadrito  (14.03.14 02:11:59 ~ 02:40:54) 
her allahın günü nhk world izliyorum, bi defa nerde hatırlamıyorum, su festivali var böyle, 3 gün ortalığı suluyorlar paso. erkekler kadınları falan bilhassa. en çok ıslatılan kadın en güzeli oluyormuş böyle ıslandıklarında bi seviniyorlar. ben bi garip oldum bunu izlediğimde.

köpek yeme mevzuu sıkıntılı da ona ne yapsak bilmiyorum.
  • ismail yk  (14.03.14 02:32:58 ~ 02:34:11) 
asya'da hong kong en multikültürel şehir. singapur da onu takip ediyor zaten. biçok farklı asyalıyla karşılaşabilirsin yani oralarda. insanlar da diğer asya şehirlerine göre daha geniş olur. ama çok yoğun ve kalabalık şehirler. kaldığın yerler de göt kadar olur haliyle.

onun dışında daha yaşanılır ülkelerin multikültürel şehirlerini de düşünebilirsin. oralara da asyalılar göç ediyor. genelde çinliler ama. singapurlular pek göç etmiyor.
  • ermanen  (14.03.14 02:53:18) 
o ıslatılma olayı polonya taraflarında bi gelenek değil miydi yaw


  • lamneth  (14.03.14 02:55:40) 
polonyada 3 günlük karnaval şeklinde değildir sanırsam. en iyi havada bile zatürre olur insan oralarda. benimkiler bu güneydeki adalara yakın yerlerde muson yağmurları zamanı mı oranın yılbaşı zamanı mı ne yapıyorlardı.


  • ismail yk  (14.03.14 03:12:53) 
www.interpals.net

www.godesu.com
  • denizaya  (14.03.14 03:13:28) 
sunun gibi mi?
galeri5.uludagsozluk.com

  • viva paulista  (14.03.14 03:29:28) 
paulista, yess, bench preste 55e kadarını kaldırabilrim. minyon oluyorlar zaten.

şu da olur:
www.youtube.com

maksat kültürel etkileşim.
  • ismail yk  (14.03.14 03:33:24 ~ 03:34:31) 
6 gündür iki tane Çin'li kız ağırlıyordum evde, bu sabah gönderdim. Valla birçok birçok şeyi öğrendim kültürleri&düşünceleri hakkında ama mobil olduğum için hepsini yazamayacağım.
Öncelikle bu iki kız birbirine baya zıt kızlardı. Biri Türk erkeğinin kıllı olanını seviyor, diğeri iğreniyordu. Birisi italya'da biriyle yatmış ve diğeri yattığı kişinin aynen türklere benzediğini söyledi.
Genel olarak hoş buluyorlarmış bizim erkekleri ama uzun vadeli değil. İkisi de eğlence için bizim erkeklerle yatabileceğini ama kendi kültürlerinden insanlarla evlenip çocuk sahibi olmayı planlıyordu.
Bana kalırsa kalıplarından fazla çıkmaya meraklı değiller. Fakat ikisi de ve genel olarak Çin gençliğinin de open-minded olduğunu söylediler.
Bir de köpektir, cenindir filan eskide kalmış artık. Cenin sadece belli bölgelerde meşhurmuş, köpek ise genel olarak yenebiliyormuş. Fakat iki kız da yememiş hiç.
Bir de son olarak öğrendiğin bir şeyi daha paylaşmak istiyorum. Çinde genel olarak bir inanış varmış. Yani bunu nasıl anlatsam bilmiyorum ama mesela köpek siki yiyorlarmış, kendi sikleri güçlü olsun diye. Sik de baya baya yeniyormuş anneleri ve babaları tarafından. Sik güçlü olsun diye yiyorlarsa annesi niye yiyor inan bilmiyorum.
Daha fazla sorun olursa mesaj atabilirsin.
  • alliswell  (14.03.14 06:19:40) 
böyle delikanlı adama asyalı memişleri kurban olsun. panpi ben sevmem asyalı ama seven arkadaşım(hastasıdır ibne) resmen araştırma başlattı bu tipler hakkında ve seni havada kaparlar merak etme


  • GibsonRules  (14.03.14 08:46:41) 
ya dayi gelirken iki kangal sucuk getireceksen gel kore'ye. ben ayarlicam sana ne lazimsa.

saka bir yana demek isterdim ama saka degil. kore, japonya gel sen. alisirisin sonra da yurursun.

mesela arkadasin biri demis ki koreli komsusu sahipli kopegi yedi diye. yalan. bildigin yalan yani. bir koreli oyle kopek yiyemez qanqalar. kore'de kopek eti hazirlamak icin gecilen asamalari bir insan evladinin mutfaginda gerceklestirilmesi imkansiz. inanmayiniz. ayrica kore'de gormek istemiyorsan kopek eti goremezsin kesinlikle. ozellike araman falan lazim.

guney kore cok guzel bir secenek. acayip guvenli oncelikle. son derece rahatsin burda. her yerde oldugu gibi burda da insanlar biraz cekingen yabancilara karsi. ama biz de sana komsunun kizini istemeye git demiyoruz. niyeti olanlarin gittigi yere gidecegusun.

ya disarisi zaten guzel. rahat. gulluk gulistanlik. dert aramazsan bulmazsin.

gel diyorum bak.

ulan iki kangal sucuk icin. ama sen gel yine de. olmadi bir bira ismarlarsin yahu. o kadar da sey degilsin herhalde.
  • gel gel sarisinim sag yap gel  (14.03.14 09:35:13) 
Islatma olayı taylanda oluyor. SONGKRAN (12-15 Nisan)

Uzakdoğu candır.
  • janavarorion  (14.03.14 09:41:43) 
@gel gel

bana yalancı demişin de,

bu söylediğinin, bir Türk insan öldürmez, çocuğa göz dikmez demekten çok bi farkı yok. Koreliler fabrikada mı imâl ediliyo, SOP ile filan?
  • compadrito  (14.03.14 15:13:07) 
@khiron

eeeüüüü, o şey bizde yok beh, bu nasıl uzak doğulu?
  • ismail yk  (14.03.14 17:45:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.