[]

Neden saçlarım beyazlamış arkadaş?

"Beyaz saç tellerini koparmak saçı daha çok beyazlatır" cümlesi ne kadar doğru? Bence diğer saç telleriyle bi ilgisi yok, bunun bilimsel bi açıklaması var mı acep, bilen araştıran var mı? Tamam koparmak cidden kötü ama bugün dayanamayip 7-8 teli alıverdim, şimdi de pişmanım :/ yaş 25, son birkaç ay iyice arttı beyazlar ve boyatmak istemiyorum. ne yapsak ki beyazlayan saçlara?




 
çok yoksa boşver hiç takma valla
ama fazlaysa kızsan boyat gitsin erkeksen ve takıntı yapıyorsan benim gibi doğal boyalar var tamamen kapatmıyor ama daha az gösteriyor onu tavsiye ederim.

  • high hopes of the sozluk  (05.03.14 22:20:40) 
ben de tek tük koparıyorum bazen. az biraz çoğaldı ama belki de çoğalacağı vardı. şehir efsanesi olma olasılığı yüksek.

kökünden makasla kesebilirsin koparmak istemiyorum dersen.
  • elorelia  (05.03.14 22:26:06) 
Mantıken beyazlar gözüne batmaya başladıysa zaten çoğalıyor demektir. Ben de koparmıştım ve çok fazla arttı ancak keratin eksikliğinden kaynaklanıyor. Onu bi araştır bence.


  • oldboy  (05.03.14 22:30:46) 
evrimagaci.org
özet: Saçları koparma ile herhangi bir renkteki saç sayısının artması arasında hiçbir bağlantı yoktur.

  • uepuey  (05.03.14 22:35:16) 
kadınsan ve rahatsız oluyorsan boyat. erkeksen rahatsız olma olgun gösterir. 21 yaşındayım saçlarımın 4te biri falan beyaz sanırım bir rahatsızlığım da yok


  • dinsiz adam  (06.03.14 01:17:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.