[]

Son ses kaydına yalan-sahte diyenler (baba ve oğul erdoğan)

adam youtubeden açıyor ilk dakikada yalan bu, sahte bu diyor. neye göre söylüyor bunu montaj mı? konuşanlar başkaları mı? gayet rtenin sesi. benim fark etmediğin neyi fark ediyor bu adamlar ki bu kayıtların sahte olduğunu idda ediyor?




 
ne desinler :)
malak gibi taptığımız adam bizi senelerce soymuş mu desinler?
sözde müslüman hepsi, bu adama tapıyorlar.

boş kafalı insanlar işte, ezilmiş halk, böyle baba, abi figürüne ihtiyaç duyuyor malesef.

edit: Atilla Özdemiroğlu demiş ki ben ömrüm boyunca sesle, ses işçiliği ile uğraştım, effect tamam, enstruman tamam da, hiç olmayan bir konuşmayı baştan sona yaratacak bir teknoloji yok demiş, ama sahte diyor bunlar hala, evet 10 dakikalık sahte ses kaydı, arkada emine "bertan da var bertanda" diye sesleniyor, "sümeyye kapıya bak kızım" deniyor, hepsi mizansen.
  • cruseo  (25.02.14 08:54:54 ~ 09:12:05) 
akp karşıtı tiplerden de duydum bunu. bu kayıtlar sahte vs. gibi.


  • dimitri iskete  (25.02.14 08:58:00) 
ben de ilk başta bunlar sahte muhtemelen dedim zira bu kadar açık, bu kadar aleni ve bu kadar safça olması bana hiç imkanlar dahilinde gelmemişti. hatta ahmet şık da aynı argümanlarla karşı tez oluşturdu.
"fake olduğu o kadar belli olan bir kayıt sürelim piyasaya, fake olduğunu ispatlayıp sonrada bakın tüm bundan öncekiler ve dahi bundan sonra çıkacaklar fake; bize oyun oynuyorlar, durmak yok yola devam!" diyebilelim amacında olabilirler diye düşünmüştüm.
bir de gemiler burak erdoğanın değil miydi?
la bari paraları evde saklamayın, açın bi oto yıkama :)
bu saatten sonra artık "better call saul"
  • mat couthon  (25.02.14 09:16:07) 
bu arada askerde kripto şu bu uğraşanlar bilir.

Aselsanın telsizleri vardır şifreli, askeriyede, onları sonra kripto ile çözümleyince aynı mekanik ses böyle çıkardı, bunların da şifreli kayıtları çözümlenmiş işte belli.
  • cruseo  (25.02.14 09:48:40) 
derken itiraf etti zaten kendisi de
"devletin kriptolu telefonlarını bile dinliyorlar" dedi :)

  • cruseo  (25.02.14 11:57:21) 
kayıtlar sahtedir ya da değildir bilmiyorum. ama bildiğim bişey var ki hükümeti oyunlarla düşürebilecek güce sahip olan bir güç var. bu yapılanma hükümetle ters düştüğünden beri ne kadar güçlü olduğunu bize gösterdi. erdoğandan tiksinen ben dünden beri içimden diyorum ki ' önce cemaat temizlensin, erdoğan önce cemaati bellesin sonra kendi sikitr olup gitsin'. cünkü bu adamlar bitmeden, erdoğan hükümeti yerine secilecek hükümet bizim istediğimiz degil yine cemaatin istediği adam olucak.


  • bahodilo  (25.02.14 12:14:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.