[]

Türkiyenin yaşanılabilir kentleri

istanbuldayım dogdugumdan berı. alısmısım ama boydan boya bır kere gezmıs degılım. hatta karsıya gecınce bıle tuhaf oluyorum. evcil bi insanım evımı seversem her yerde yasarım aslında
ama denızı olan havası da ılık bı yerlerde yasamak ıstıyorum
ıstanbulda mutlu olamayacagımı artık anladım
burayla az mesafesı olmayan bı yer olsun
ne cok soguk olsun ne cok sıcak olsun. tatlı ınsanları olsun. sehır merkezıne de yakın olayım.
bu kadar sımdılık
iş guc meselesını bılahare dusunecegım

 
izmir sanırım orası


  • mat couthon  (12.02.14 15:51:16) 
izmir.
eskişehir.
belki bursa (biraz da olsa muhafazakar bir etki var: /)
uzak ama; muğla'da herhangi bir yer.
uzak ve küçük ama; aydın.
  • jimjim  (12.02.14 16:04:49) 
çanakkale, ayvalık, marmaris, izmir (istanbul gibi kalabalık), bandırma. antalya demeyi isterdim (antalyada yaşıyorum) ancak hem çok sıcak hem de hemşehrilerim pek kibar sayılmaz maalesef.


  • o kadar da degil aga  (12.02.14 16:13:13) 
Yazin antalya kisin istanbul'da yasayan biri olarak antalya'yi gerçekten cok seviyorum.


  • herseyi birakip gitmek istiyorum  (12.02.14 16:31:51) 
İzmir çok sıcak. Bugün bahar gibiydi mesela camı çerçeveyi açtık oturduk o derece. Psikolojim bozuldu resmen. Kar yok doğru dürüst yağmur yok. Burası iyi hoş da fazla sıcak bence.


  • buzbebek  (12.02.14 17:21:27) 
çanakkale olabilir.


  • ermanen  (12.02.14 17:23:57) 
denizli. kara yoluyla her yere ulaşım var. ne çok sıcak ne de çok soğuk. yolları güzel. insanları da üniversite nüfusunun artmasıyla eskiye nazaran daha modern. aydın falan hikaye yani. denizi yok ama en yakın deniz 1 buçuk saat filan. istanbulluya koymaz o mesafe.


  • shubulubapshubaptishaluva  (12.02.14 17:36:05) 
bence nereye gidersen git istanbul'u ararsın. istanbul ne kadar kalabalık olsa da en yaşanılabilir şehir bence türkiye'de.


  • geberix  (12.02.14 17:47:31) 
eskişehir ve çanakkale


  • yimirta  (13.02.14 10:59:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.