[]

topa bi koydum

ufak bi şehir stadyumu düşünün, hemen yanından da yol geçiyor. ama sahadayken yol gözükmüyor çünkü arada tribünler var.
imgur.com


neyse topa bi vurdum abi, sen git git git yoldan geçen arabanın camından içeri gir. tamda direksiyona denk gelmiş amk. neyse ki araba fazla süratli değilmiş. sonuç olarak herif direksiyon hakimiyetini kaybedip bariyerlere tosluyor. şoförde bi şey yok ama yanında oturan kızı kafayı ön cama vurmuş. sonrasında hastane falan derken, filmler temiz çıktı şükür.

gel gelelim o kadar özür falan derken, herif tutturmuş seni mahkemeye vericem diyo. benden bi şeyler kopartma derdinde açıkçası. zira kaza oldu, herif kızından çok arabasının derdine düştü. bende bu yüzden uyuz oldum zaten herife git nereye veriyorsan ver falan dedim. herif kızıyla adam akıllı ilgilenmedi bile lan. filmi bile benim ısrarım sonucu çektirdik amk. mağduriyetlerini insan gibi sıraya koymasını bilseydi, vallahi verirdim ne istiyorsa. ama yok artık, hiç sevmedim herifi.

şimdi benim derdim mahkeme falan değil açıkçası. sikimde değil işin orası. ama şimdi düşününce aklıma geldi, ben suçlu muyum burada? isteyerek atmadım sonuçta. juninho değilim istesem bile yoldan geçen arabanın camından içeri sokamam zaten. ayrıca yolda gözükmüyor arada tribün var. şimdi suçlu değilim düşünelim ama diyelim ki kız öldü, o zaman ne olacaktı? biri öldü veya ölmedi diye, yapılan eyleme bakış açısı farklılık gösterir mi sizce bu durumda?

 
kendini suçlarsan o zaman suçlu olursun işte. deli birisinin intihar etmesi ne kadar günah sayılıyorsa öyle bir suç. benzetme biraz ilginç oldu ama bulamadım başka bir şey.
benim sözümle rahatlar mısın bilmiyorum ama, sende öyle bir niyet olmadıktan sonra ne yaparsan yap suçlu olamazsın. belki istisnalar çıkabilir gerçi, düşünmedim orasını.

  • groundhog day  (07.02.14 22:31:00) 
başlığı görünce dankek reklamı türevi bir şey sandım. filmlik olay. geçmiş olsun. :) bir şey çıkmaz


  • westblack  (07.02.14 22:37:48) 
ortada kasıt yok, saha içinde şahitliğini yapacak rahat on tane adam da vardır bence bir şey çıkmaz. adam veriyorsa versin mahkemeye sonu fos çıkar en fazla 3-4 kere adliyeye gidip gelirsin yani.


  • zebragibi  (07.02.14 22:40:06) 
olay taksirli suca girer. ama burada gerekli guvenlik onlemini almayan tesiste suclananbilir. netice bu bir oyun ve her an kontrol etme sansin yok. kastin olmasa bile bir kazaya sebep olmussun bu onemli bir nokta. bu arada o nasil bir tesis ki vurunca top yola cikiyor :) ya da sendeki nasil bir ayak :)


  • helenart  (07.02.14 23:50:00) 
  • sijwocaq  (08.02.14 08:21:31) 
suçlusun. ciddi anlamda ceza vs. de alabilirsin aman dikkat. adamın gönlünü hoş tut ve dava açmasına izin verme. o değil de olay yerinde hiç görünmesen daha iyiydi. şimdi araç değer kaybından tut, adam yaralamaya kadar tonla dava ile uğraşacaksın.


  • ozdek  (08.02.14 09:58:45) 
adamı sallama ama kızıyla ilgilen yazık. çok düzgün çizmişsin bu arada :)


  • buhebu  (08.02.14 10:30:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.