[]

saç diplerinde neden ağrı olur?

ya elle tutulur bilgi bulamadım. stres falan yazmışlar ama yok yani. şimdi saçımı yıkasam mı? faydası olacaksa şampuanla bi güzelce yıkayayım. ama gündüz duş aldım daha.




 
Benim de hasta olacağım zaman saç diplerim ağrır, hassaslaşır. Belki öyle bir durumdur.


  • tanterosa  (07.02.14 21:44:03) 
yok reis er kişisiyim. çok kısa değil ama toplanacak kadar da değil. şu an en yüksek şiddetiyle ağrı yapıyor.


  • groundhog day  (07.02.14 21:44:57) 
Allah muhafaza kış kış hasta olmayalım yahu tanterosa:/ yapacak şeyler var, hasta olunca kendi kendimi bile çekemiyorum.


  • groundhog day  (07.02.14 21:45:30) 
saçlarını düzgün kurutmadıysan ağrır


  • feykalade  (07.02.14 21:46:10) 
gribal bir belirti ya da cok siki topladiginiz icindir muhtemelen. korkutmak gibi olmasin ama annemde tempoaral arterit var ve kadincagiz sac diplerinin agrisindan tariyamiyor bile bazen.


  • nicki martin  (07.02.14 21:47:21) 
feykalade, yıkanıp kurulanıp direkt çıktım. biraz yaş kalmış olabilir hissedilmeyecek düzeyde. bütün gün ağrımadı ama, akşama doğru başladı gibi. bi de ufo'nun dibinde oturdum fazlaca, o yapar mı ki?


  • groundhog day  (07.02.14 21:47:26) 
nicki martin, 50 yaşın altında nadir görülür diyor. pek olan bir şey değil benim de bu. değildir ya. ama şu an çok rahatsız oluyorum.


  • groundhog day  (07.02.14 21:49:10) 
valla alkol almadım rca. korkutuyorsun bak google'da aramayacağım o dediğini. ya yıkasam geçer mi aslında? başka çözüm aklıma gelmiyor. krem de sürülmez ki buraya vicks arko neyin süreyim babannem gibi. gerçi bi arkonun nemlendiricisi var gurbet ellerde yanımda. o da narlısından zaten:/


  • groundhog day  (07.02.14 22:01:13) 
bisey surmeyin de yikamayin da. sac derisi kendisini toparlasin.

muhtemelen kurutup disari ciktiginizdan ya da ufo onunde kaldiginizdandir. ya da gribal bi belirti. bi kac gun icinde anlarsiniz grip mi degil mi.
  • nicki martin  (07.02.14 22:57:39) 
bana çok saçma geldi ama bi keresinde kuaförüm saçların da nezle olabileceğini söylemişti ıslak kalırsa öyle üşütüp hasta olabilirlermiş yavrular :/ gerçi siz kuruttum dediniz ama belki dipler falan ıslak kalmıştır?


  • damla cikolata  (07.02.14 23:19:30) 
saç nezlesi diye bir şey var. ondan olmuşsunuz. cozumu sac kurutma makinesini maximum isiya ayarlayip bilhassa diplere tutmak.


  • nax  (07.02.14 23:42:05) 
nax, damla
heee şimdi çaktım davayı. amma velakin pek fonksiyonu olmayan bi makinem var 2 modu var. biri normal hızlı diğeri çok hızlı. ısıyla alakalı bir şey yapamam ama alternatif çözüm üretmeye çalışacağım artık kafamı peteğe dayamak olur bunu zaman gösterecek.

cevaplar için teşekkürler.
  • groundhog day  (08.02.14 01:15:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.