[]

kitaplarınızı nasıl düzenliyorsunuz?

kendimi bildim bileli çok kitap okurum.
işimden dolayı da, ilgimden dolayı da sürekli kitap alıyorum.

geçen gün, 2-3 yıl önce okuduğum bir kitabın farklı basımını almış olduğumu fark ettim.
kapak falan farklı olunca kafam karıştı, yanlış hatırlıyorum herhalde diye aldım.

kitaplarınız için bilgisayarınızda nasıl bir düzenleme yapıyorsunuz/yapıyor musunuz?
yani, "ya bu bende var mıydı?" diye düşününce, çat diye açıp bakabileceğim herhangi bir şey soruyorum.
free home library softwareleri var, hangisini önerirsiniz?

ya da sanki bununla ilgili bir site vardı, online bir profil oluşturulabiliyordu falan...
onun da adını hatırlayan biri çıkarsa süper olur.

teşekkürler.

 
Goodreads.


  • mukrime  (06.02.14 23:13:06) 
goodreadsin türçe versiyonu vikitap var. ama çok çAlışılmalı üzerinde. sadece takip için yetiyor. bir de ben andoidtten çeşitli library programları kullandım. ama pek kullanışlı bulmadım.


  • unique hint kumasi  (07.02.14 00:19:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.