[]

tefor adlı ilacı nereden buluruz?

annemin tiroid rahatsızlığı sebebiyle ömür boyu kullanması gereken bu ilacı nereden bulabiliriz?

edit: yer istanbul, avrupa yakası. eczaneden diye cevap vermeyin lütfen. hangi eczane ya da depoda bulabileceğimizi soruyorum. lanet ilaç hiç bir yerde bulunmuyor.

(bkz: tefor)

 
avrupa yakasında bulman biraz zor, ben de arastırmıstım annem icin. baska bi ilde bulduk ancak, getirttik.


  • ninaurora  (16.05.09 10:40:26) 
eczacı ya da kalfa, depolara telefon açıp sorabiliyor, varsa getirtiyorlar. bunun dışında tek tek eczane gezmek dışında yapabileceğiniz pek bişey yok. umarım ilacı bilen ve temin edebilmiş birileri size yardımcı olur buradan. geçmiş olsun.


  • jangara  (16.05.09 10:41:34 ~ 10:41:58) 
bu arada babam eczacı, ona sordum, onda da yokmuş, ama levotiron da kullanılabilir, piyasada daha çok bulunuyor dedi. bi de tefor'ların miyadı 9ay falanmış galiba, alırken skt'ne dikkat etsinler dedi. uzun süreli bir ilaçmış sanırım.


  • jangara  (16.05.09 10:55:00) 
benim bi akrabama da bu verilmişti, düzenli olarak asla bulunamadı. nerden çıkacağı hiç belli olmuyor. biz herkese haber vermiştik, ailede herkes yolunun üstündeki eczanelere soruyodu. öyle istanbulun binbir semtinde araya araya temin etmeye çalıştık. hepimizin elinde "tefor" yazıyodu bi dönem. siz de öyle yapabilirsiniz belki.


  • cereal killer  (16.05.09 13:50:25) 
Benzer bir ilaç için aynı durumdaydık biz de. Yolda gördüğümüz bütün eczanelere soruyorduk, bulduğumuzdan 2-3 kutu filan alıyorduk. Bir yerden sonra kaynak tükenince ilaç depolarına ulaşıp temin etmiştik. Şu an yine ilaç deposundan buluyoruz.

Tefor başlığındaki en son entry'deki sanırım eczacı arkadaşa ulaşıp hangi depodan temin ettiklerini sorabilirsin.
  • ataturkiye  (16.05.09 14:15:12) 
çok arada bir piyasaya sürülüyor ve her eczaneye 1-2 kutu veriliyormuş. bulmanız çok zor diyor ecza deposundan bir arkadaş, benzer ilaçlar var, hangisi uygunsa ondan buldurun der ayrıca.

burada da hastanın düzenli kullandığı bulunamazsa başkalarını deneyebilir yazıyor, doktora sorun perişan olmayın bence: www.tiroit.com
  • zkurmus  (16.05.09 16:01:07) 
annem benzer ilaçları daha evvel denemiş ve aynı olmadığını söylüyor. özellikle tefor lazımmış yani. neyse biraz daha araştıralım biz bari. tanıdık bir eczacı vardı m.köy'de. ona sorsak, depoları falan araştırır herhalde.

hepinize teşekkürler arkadaşlar.
  • hevipeyra  (16.05.09 16:43:17) 
eğer ecza depolarından bi sonuç çıkmazsa eskişehir'deki eczanelere sorabilirim isterseniz?


  • inkey  (17.05.09 03:40:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.