[]

Sahaf

Gerçek anlamda sahaf sıfatını hakeden bir yer arıyorum. 30 yıl 40 yıl hatta daha önce basılmış kitapları bulabileyim öpüp koklayım onları sahip olduğum liraları feda edeyim.(istanbul)




 
taksimde bi yer var. ben seviorum orayı.kitabeviydi.sahaf kısmı da açılmış..insan için kitap adı..
galatasarayın karşısından giriosun.trt ye gider gb devam et sol tarafta bi kitapçı.dışarda ucuz kitapları var.içerde de sahaf bölümü...

  • iloushka  (16.05.09 00:57:25) 
bi de fındıkzadede var..kızıl elma caddesinde pizza line nı geçince ilk aradan sola dön görürsün..
baya bi kitap var orda da...

  • iloushka  (16.05.09 00:59:29) 
kadıköy'de de var sahaflar, eski ve güzel kitaplar bulunabilir. nezih, güven, nt'lerin üst sokağında. adı aklıma gelmedi. epeydir gitmedim.


  • hicazkar  (16.05.09 01:16:36) 
bana ula$ın. size 1450 yılı !!! basımı el yazması bile gösterebilirim. Daha bir ay önce, çantamda 1765 basımı Müteferrika Matbaasında basılmı$ bir kitapla istanbul sokaklarında fink atıyordum, o derece yani.

30-40 yıllık kitap demi$tiniz sanırım. ;-))
  • robinbook  (16.05.09 02:09:49) 
gereksiz bi cevap olucak yazmadan edemiyeceğim :) soruyu gorunce cevap verenler arasında gözüm direk robinbook u aradı :)


  • rurouni  (16.05.09 03:51:55) 
  • taediumvitae  (16.05.09 11:27:55) 
fındıkzade de tarif edilen yere ben de sık sık giderim,iyi kitaplar vardır,hatta yan apartmanın bodrumuna da el atmışlar,oraya herkesi almıyolar :D amcalarla biraz muhabbeti koyultun:=)


  • öseleköselek  (28.07.09 22:27:07 ~ 22:28:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.