[]

internet sitesi sahibi olmak

gençler şimdi benim bir problemim var. gerçekten profesyonel bir internet sitesi istiyorum. kişisel bir site olacak. fotoğrafçı sitesi gibi ama bunun içinde video da olacak (videolar linkle de verilebilir). uluslararası müşteriye de hitap etmesini istiyorum. çünkü ülke dışında da çalışma durumum olacak. bi de artık ömürlük bir şey istiyorum.

daha önce yaptırmıştım 2 sefer hiç memnun kalmadım. ama hiiiç.. sinirlendirdi yapan insanlar beni.

ben kendim güncellemek istiyorum. bu mümkün bildiğim kadarıyla. onların yaptıklarında neredeyse mümkün değil gibiydi. tasarımı da olmadı fotoğrafların da bazıları yamuk yumuk oldu. güncellemek için yalvarmam gerekiyordu.

ekonomik açıdan çok sıkışmış durumdayım. (ama gercekten borc morç içindeyim)

kimsenin hakkını da yemek istemiyorum, (siteyi yaptıracağım arkadaşlara hak ettiklerini zamanında ya ödeyemezsem?) diye endişem var.

işte bu yüzden;
kendim böyle hazır site tasarımlarıyla yapabilir miyim? pek anlamam internet bilgisayar işinden ama kasayım mı kendim?

diyeceksiniz ki nasıl fotografçısın? analoglarda kaldı kafam.

ne dersiniz? altından kalmazsın be arpa mı dersiniz?

bi arkadaş önerdi bi yer. orası kolay gibi görünüyor. siteyi internet üzerinden tasarlıyosun. sonra aldığın isimden o siteinin linkiyle açılıyo. hotglue dediğim yerin ismi. duydunuz mu hiç? çok dosya yüklü olacağı için kasacak bi yer mi? bi bakıverseniz anlayanlar tavsiye eder misiniz?

ya bi yardımcı olun fikir verin ne yapayım? kendi kendime kasmayayım mı? biraz daha bekleyeyim de para olunca birine mi yaptırayım? artık lazım da. müşteriler soruyor. yok diyorum. kartımı veriyorum internet sitesi çalışmıyo diyorum. vallah cabucak olsun istiyorum artık. ertele ertele bunaldım.

 
kendin yapman zor olur da, flickr'ın falan da mı yok abi müşteriye yok demek ayıptır :/


  • hjarteblod  (03.02.14 23:49:04) 
Blog şeklinde açsanız ? Hazır temalar aplikasyonlarla vs wordpress' ten yardirabilirsiniz ? Ya da biraz kurcalayip joomla gibi hazır portallar kurabilirsiniz.

Yıllar önce heves amaçlı internet sitesi açma girişimlerim olmuştu. Joomla falan vardı içeriğini kendin guncelliyordun, hazır tema ve modifikasyonlarla gelistiriyordun falan. Biraz kurcalayip amatör bir şeyler çıkarabilirsiniz oralardan lakin çok cafcaflı yararlı dönerli olması için gene profesyonel yardım almanız gerekecek.

Üniversite öğrencilerine danışın bir de. Çok daha ucuza özene bezene yapacaklar vardır hem de harçlık cikaranlar var bu şekilde.
  • materyalist imam  (03.02.14 23:49:36) 
vardı sitem ama kapandı. güncelliyoruz diyorum işte.


  • arpa  (03.02.14 23:51:55) 
Yarın bana bir yazın. Size bir teklifim olacak.


  • onexey  (03.02.14 23:52:23) 
şimdi menülerim çok olacak benim. yani başlıklarım. o yüzden blogla mlogla oacak gibi değil.


  • arpa  (03.02.14 23:52:44) 
öğrenci diye insanların daha az parayı hak etmelerine de karşıyım. vallahi ben de çok çektim ögrenciyken. gayet de profesyoneller gibi hatta daha da özenli işler yapıyorlar sonra azcık para. yazık günah. utanıyorum len zaten öğrencisin hadi bakıyım demeye.


  • arpa  (03.02.14 23:55:21) 
themeforest.net e gir kategorilerden creative-personal ı seç beğendiklerini imle, haftasonu bakarız. 45-75 dolar arası bi ücreti var ordaki temaların, komple lisans 2 bin küsür dolar. Bunun ücretini verir alırsın ben sana domain+hosting bedavadan verir siteni kurarım. Sıkıntı olmaz. Wordpress kullanım kitapçıgını okuyup nasıl güncelleyeceğini falan da kendin öğrenebilirsin cabucak.


  • Solem  (03.02.14 23:57:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.