[]

Sanırım kedim ölmek üzere,acil

2 gün önce ayağını burktu yani bi anda topallamaya basladı fakat baska hiçbişeyi yoktu.veterinere götürdük agrı kesici kas gevsetici falan yaptı. 2 gündür nolduysa daha da kötü oldu yemiyor,içmiyor iyice halsizleşti. bugun tekrar götürdük veteriner beyin travması geçirmiş falan dedi bana salladı gibi geldi acıkcası.Kücük bi yerde yasıyoruz ve götürecegımız baska bi altern. vet. yok. Neyse beyin travması dedıkten sonra kortızon ve iştah acıcı igne yaptı. ama yok sadece biraz susamıs su içti. Sımdıyse asagıya ınıyor oyle yatıyor yukarı cıkarıyoruz sıcakta dursun dıye pat kayboluyor, en son bahcedekı alaturka tuvaletın ıcıne gırmıs oyle bekliyor. Acıkcası cok halsiz,kulaklar ve gozlerı sanıyorum duyarlılıgını kaybettı. Kendimce napabilirim var mıdır fikriniz ekstradan iyi hissettirecek herhangi bişey, ne bileyim




 
çok geçmiş olsun.

en azından bulunduğunuz odaya alın. kapıyı kapatın, dışarı çıkamasın. gözünüzün önünde bulunsun.
  • mea maxima culpa  (31.01.14 21:59:42) 
tarif ettiğinden anlaşıldığı kadarıyla muhtemelen ölecek. başın sağolsun. başka bir veteriner hekim bulabilirsen belki bi şekilde farklı bi müdahalede bulunabilir. Şırınga tipi bişeyle su ve vitamin hapını ezerek falan verebilirsin şu an için.


  • dafaiss  (31.01.14 22:01:46) 
ölecek diye bir şey yok. ama kendisini muhakkak çok kötü hissediyor.


  • mea maxima culpa  (31.01.14 22:14:11) 
bir şeyler mi yedi dışarıdan siz farketmeden?

benim vicky de, ben almadan önce sokaktan sakatat yemiş çöpten, içinde tenya oluşmuş. bütün gün olduğu yerden cm kıpırdamaz ayakları üzerinde dururdu.

çok geçmiş olsun, çok üzüldüm :(
  • [silinmiş]  (31.01.14 22:16:56) 
bu arada, neredesiniz? istanbul'a yakın mı?


  • [silinmiş]  (31.01.14 22:17:58) 
Benim bildiğim kadarıyla kortizon bir sürü yan etkisi olan bir iğne. Belki bu yüzden halsizdir. Umarım iyileşir kediniz, geçmiş olsun.


  • blues buzz  (31.01.14 22:20:36) 
Çok teşekkürler..
cok iyi bakılan bi kedi.güvercinlikte(bodrum civarı)yasıyoruz.benden cok annemin bebeği gibi bişey o derece üzerine titrerken... Herhangi bişey yemedi fakat etrafımızda bi kümes var o kümese yakın zamanda bikaç kere girip çıktı,ordan da mikrop kapmıs olabilir diye düsünüyorum. hatta yüksek ihtimal öyle. Şimdilik sırındayla bıraz sut biraz su verdim.gün itibariyle bodruma gitme ihtimalim olmadı fakat sabahı çıkarabilirsek hemen bodruma gidicem. Öyle üzücü ki üzüntümden de sinirimden de tekrar sınavlara girip vet. fakültesine falan girsem diye aklımdan geçmiyor değil,insanlar nasıl bi kaybetmişler kendilerini,duygularını yitirip pisleşmişler... of

  • filhakika  (31.01.14 22:28:41) 
veteriner değilim baştan söyleyim. kedinizin öyle sakin uzk bir yere gitmesi de maalesef yaşadığımdan biliyorum :( pek hayra alamet sayılmaz. ama dilerseniz şunu bir deneyin. ufak çay kaşığı kadar elma sirkesini çay bardağında bir suyla karıştırıp şırınga ile ağzına sıkın. immuneks adında bir şurup var çocuklar için kullanılır onu da eczaneden alıp 1.5 ölçek şırınga ölçeği ile ağzına sıkabilirsiniz. umarım iyi haberler verirsiniz...


  • AdamFawer  (31.01.14 22:35:38) 
o sözde veterinerler verdikleri aşıladıkları her ilaç için para alıyorlar ya, basıyorlar ilacı.

yine sinirim tepeme çıktı. meslek ahlakı diye bir şey ne yazık ki çoğunda yok. istanbul gibi bi yerde bile, mesleğinin hakkını verecek veteriner sayısı toplasan bir elin parmaklarını geçmiyor siz oralarda nasıl denk gelesiniz allah bilir.

çok geçmiş olsun. ayağı burkulan kedi de ölürse eğer bu düpedüz o veterinerin cinayetidir abicim böyle saçma şey hayatımda duymadım. inşallah yaşar yavrucak.
  • matchgrip  (31.01.14 22:51:14) 
bu ne büyük bi acıdır allahım..bagırdı resmen can cekisti garip bi sekilde kustu ve tuvaletini yaptı yattıgı yerde..canım benim .. eminim ki o gerizekalı veterinerin boyle olmasında payı buyuk allah belalarını versin. Olmek üzere ssnırım ya da öldü babam diger bi odaya goturdu. sımdı sadece aptal bi halde aglamaktan baska hıcbısey yapamıyorum. Çok acı bişey.oylece bagırdı ınsan anlayamadıkca daha da kahroluyo.EGER BİGÜN OLUR DA MİLASA GELİRSENİZ SONKUL VET. POLİK. KOCAMAN Bİ TAS ATIN.insafsızca davrandığı ve yaptıgı her iğnenin acısı ondan cıkar umarım. Son bi ricam olacak bu sadece parayla calısan vet.hekimi nereye sıkayet ederim napabilirm..


  • filhakika  (01.02.14 00:12:21) 
çok üzüldüm :(((


  • [silinmiş]  (01.02.14 00:17:17) 
insan degilmis o veteriner. keske ilk kotu oldugu gun haberimiz olsaydi. hemen bir telefon no verirdim, telefondan bile yardimci olacak vet. icin.
cok uzuldum.

  • fauxhumanitas  (01.02.14 00:21:42) 
Allah mekanını cennet etsin şimdiden


  • warrior35  (01.02.14 00:24:40) 
veterinerlerin parasız çalışma gibi bir yükümlülükleri yok diye biliyorum.

kaybınız için çok üzgünüm. daha fazla acı çekmemiş hiç değilse.
  • m e l t e m  (01.02.14 00:31:25) 
çok üzüldüm, ölmez inşallah ölmez,tanrım lütfen ölmemsin :(
yanına al birlikte yat +adamfawer dediklerini yap.
iyi haberlerini bekliyorum..
  • blmnrvs  (01.02.14 00:32:11) 
Dua ediyorum, inşallah iyileşir :'(


  • mea maxima culpa  (01.02.14 01:31:36) 
yasiyor mu hala? yasiyorsa sabah ilk is araman icin tlf numarasi vericem?


  • fauxhumanitas  (01.02.14 01:34:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.