[]

casio fw91 fiyatı ne kadar?

iyi akşamlar sevgili ahmet hamdi tanpınarlar,

bir klişenin daha dibine vurup casio fw91 alayım dedim, kadıköy'de br saatçi 80 lira dedi. o kadar ediyor mu bu saatler ya? internette 20 liraya falan var güya ama stokta yok falan diyor ki kargo bekleyecek vaktim de yok, yarın almam lazım. yakın zamanda alan, fiyatını bilen ya da yer önerebilecek olan var mı?

istanbul/anadolu

 
Piyasadakilerin çoğu sahte. Ama orijinali de 25 liradan fazla etmemeli. O adam seni yolunacak Bi tip görmüştür. Ben amazon dan 10 dolara almıştım.


  • tomofilli hasan  (30.01.14 18:35:29) 
ben de nostalji olsun diye geçen sene 30 liraydı, arkadaşımın saatçi dükkanı var bana 25'e bıraktı o yüzden orjinal olduğundan eminim.


  • freebird5406_2  (30.01.14 19:25:30 ~ 19:26:13) 
Kadıköy'de Casio dükkanı var, oraya mı sordunuz? Oraya sormadıysanız sorun, reks'in yanından aşağı inince tam karşıdaki kıvrımlı sokağın başında, mobilyacının yanında minik bir dükkan. Oradakiler orijinal ve 25-30 lira arasıydı, sizin fiyat biraz fazla.


  • whoosie  (30.01.14 20:02:33 ~ 20:02:48) 
metal olanları 50 lira mı ne.


  • armagan  (30.01.14 20:03:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.