[]

Video: Camide namaz kılarken çocuğu taciz etmek?

Kendisi musluman mi degil mi bilmiyorum ama oturarak camide namaz kildigina gore musluman olmali. Yahu ben mi yanlis goruyorum, 40. Saniye :/

+18 nolur nolmaz.
www.youtube.com

Birisi de sozlukte basligini acabilir mi?

 
gerçek islam bu değil. hep batının ahlaksızlığı :/


  • tomofilli hasan  (23.01.14 07:52:28) 
Yanlış görmüyorsun, resmen taciz ediyor. Normal bir çocuk sevgisi değil bu. Yemin ediyorum midem bulandı.

Birisi sözlükte başlık açsa iyi olur evet.
  • old possum  (23.01.14 08:05:10) 
evet, bariz tacizdir.

fakat bunun islamiyet ile adamın müslüman olması ile ne alakası var?

adam sapık yada ruh hastası, hristiyan olup klisede yapsa aynı şeyi ne farkeder?

insanların doğasında olan hastalıklar veya davranış bozuklukları ile dinlerini, ırklarını, memleketlerini genelleyip kötüleme yapmak cahilliktir.

camide ve namaz halinde yaptığına göre adam ağır hasta bence, yazılanları tercüme edecek kimse yok mu?
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (23.01.14 08:27:00) 
@cokilgincadam, bu tip olaylar neden islam coğrafyasında yaşanıyor o zaman? şunu açıklayabilecek bir tane müslüman yok mu? neden hep islamcılar kafa kesiyor, tecavüz ediyor? neden her yerde bağnazlar şiddet uyguluyor?

sorun islamcıların her şeyi "allah" diyerek yapması. herkesi kendilerine göre yaşamak zorunda bırakması.

bunu hıristiyan bir adam yaptığı zaman "ruh hastası" denilip geçiliyor çünkü avrupa'da insanlar bunu yapsa yapsa münferit olarak, psikolojik sorunları olduğu için yapıyorlar.

ama islam coğrafyasında bu kültür haline gelmiş bir hastalık. 9 yaşındaki kızlarla evlenmeyi meşru gören, kendinden olmayanın kafasını kesen zihniyeti "müslüman olmasıyla ne alakası var" diyerek nasıl savunabiliyorsunuz lan nasıl?
  • der meister  (23.01.14 08:41:41) 
Adamin dindar gorunumunu vurgulamak istemistim, haci diyecektim ama o da yakisiksiz olurdu. Kilisede olunca zaten papa, peder , hristiyan vs. Diye haberler cikiyor ya @cokilginc ?


  • gadanallah  (23.01.14 08:45:35 ~ 08:54:45) 
videonun başlığını okursanız adamın vahhabi olduğunu görürsünüz. camide diye müslüman olduğu sonucunu çıkarmayın yani. olsaydı bile bu adamı bağlar dini suçlayamazsınız.

@der meister
gündemi takip edersen vatikan'ın kiliselerdeki çocuk tacizlerini tartıştığını görürsün. bu kadar sığ bakmayın lütfen
  • granger  (23.01.14 09:05:52) 
Gerçek islam bu arkadaşlar, bütün kötülükler sadece biz Müslümanlardan çıkıyor. Çocuk pornoları islam coğrafyalarında çekiliyor, şiddet sadece islam ülkelerinde var. En iyi kafa kesmeyi biz biliriz, tecavüz etmeyi biz biliriz. Başka ülkelerden başka dinlerden bu tip şeyleri yapanlar varsa onlarınki münferit olaydır, keşke onlar da Müslümanlığı kabul etseler de orospu çocukları aynı çatı altında toplansak.


  • sharon and hope  (23.01.14 09:23:59) 
Hep Müslümanlar lanet olsun!!!!!!!!! Çocuk tacizi çocuk seksi sıralamaları

en.wikipedia.org
  • sharon and hope  (23.01.14 09:25:59 ~ 09:30:09) 
Adam öldrümede Müslümanlar yine birinciliği kimseye kaptırmadı aşağıda ülke sıralamaları var, inceleyiniz

en.wikipedia.org
  • sharon and hope  (23.01.14 09:29:46) 
@der meister, müslümanlığın yaygın olduğu topraklardaki insanların cehaleti ve eşşeklik oranı yüksekse islamın ne suçu var o zaman?

124 bin (bir rivayete göre 224 bin) peygamber gönderildi insanlara, ve bunların neredeyse tamamı ortadoğu bölgesine gönderildi (bir çoğu israiloğulları).

demek ki ihtiyaç oldu ki allah da bu kadar peygamberi bu eşşeklere gönderdi, ama hala adam olamadılar.

koy bakalım islamı isviçreye, isveçe bir suçu var mı? o zaman bok atabiliyolar mı?

bir önceki cevabımla biraz çeliştim ama, bu şekilde ortadoğu ve arap halklarını genellemiş oldum.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (23.01.14 09:42:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.