[]

PTT yurtdisi kargo
APS olarak pek guzel yolluyorum da, tarifelerinde yer alan "kucuk paket" klasmanindan bir gozluk yollamaqk istedigim zaman bana "abi o yok, kargobura fiyati bu iste. bak hatta 1 kiloya kadar degismez, 1.5 olsa ne kdr artar" falan gibi de ders veriyorlar.
sanirim her subesi deneyimli degil. kucukpaket klasmanindan bir sey yollayan avr mi yurtdisina?
sanirim her subesi deneyimli degil. kucukpaket klasmanindan bir sey yollayan avr mi yurtdisina?

Ban maltepe PTT Kargo şubesinden 400 gr lık paket gönderdim ve çok ta komik bir ücret ödemiştim. 1 kg zorunluluğu yoktu. Tartıp gramıyla bilmem nesini çarpıp fiyat yazdı memur. Göndereceğim eşyaya göre kutular biraz büyüktü onunda içini gazete kağıdı ile doldurmuştu. Bence başka bir şubede şansını dene. Memur gıcıklık yapmış olabilir. Not: benim gönderdiğim kargo kayboldu, 1 buçuk aydır arıyorlar,bu da bilginize:)
- maymuncuq
(12.05.09 17:46:07)

ben hollandaya 1kg dan daha hafif bir paket yollamıştım, sirkeciden. tartıp ona göre fiyat söylediler, gayet de uygundu. 1 hafta içinde ulaştı. yalnız kırılacak gibi narin birşey yollamayın diye tembih etmişlerdi bana görevliler, haberiniz olsun. kapalı çarşıdan da yapıyorlar.
- oyle birsey yok
(12.05.09 18:03:21)

sanirim sistemi tam oturtamadilar gercekten de. ben cerkezkoy tekirdag subesinden denedim de oyle dediler. mektup postasi diyip de anlatamadim derdimi. yarin bir de istanbuldan deneyeyim.
@maymuncuq
sen de keske gonderini sigortalatip, kaydettirseydin. hem netten takip ederdin, hem de zararin tanzim edilirdi.
@maymuncuq
sen de keske gonderini sigortalatip, kaydettirseydin. hem netten takip ederdin, hem de zararin tanzim edilirdi.
- nochristrequiress
(12.05.09 18:11:12)
1