[]

Dayaklık Lise Hocası

Kardeşim lise 2 öğrencisi. İlkokulda hiç İngilizce öğrenememiş bende yatılı lisedeydim. Su an Anadolu lisesinde ve İngilizce hocası çile çektiriyormuş. Kız kardeşim elinden geleni yapmasına rağmen hoca sürekli azarlıyormuş, ödev yapıyormuş (yaptıklarını bana kontrol ettiriyor ve yanlışlarını sürekli düzeltiyorum) ödevi beğenmediği için her seferinde eksi veriyormuş. Senenin en başında bunlara dizi sevmiyorum sizi bırakacağım falan diyormuş. Kız günlerdir ağlıyor. Ne yapayım şimdi? Şikayet falan edemiyor muyuz bunları? En iyisi okul çıkışı dövsem mi bunu?




 
Yazmayı unutmuşum mobilden editleyemedim. Sözlü notu 10 vermiş karnesine 1 düşüyormuş.


  • spektrum9000  (18.01.14 18:50:06) 
sınıf öğretmenleriyle konuşmalılar, olmadı müdürle.


  • vodianova  (18.01.14 18:52:50) 
dövme. gidip bir konuş. bazı öğretmenler böyle sorunlu oluyor. kardeşini sırf çaba gösterdiği için takdir ve motive etmeliydi.


  • rock n roll  (18.01.14 18:53:04) 
sonra da niye zayıf vermiyorlar diye öğretmenler eleştiriliyor: eksiduyu.ru

böyle "gidip döveyim mi" adamları dolu olunca etraf öğretmenler napsın.
  • birisi.  (18.01.14 18:54:16 ~ 18:54:53) 
Baştan ben sizi bırakacağım demesinden dolayı ciddi ciddi dövmeyi düşünüyorum. Baştan zayıf vereceğim deyip çocukları ateşlemeye çalışmak gibi saçma taktikler içine girmediği de belli. Sonra insanlar neden eğitimden soğuyor...


  • spektrum9000  (18.01.14 18:58:43) 
ben döverdim, konuşmakta bir tercih fakat ben döverdim.bazı insanlar laftan anlamayabiliyor. ben uyarmadan döverdim. kimse benim kardeşimi ağlatamaz, oraya eğitim alması için gönderiyoruz depresyona girmesi için değil. dayakçı öğretmene bile dozunu kaçırmadığı sürece karşı değilimdir fakat böylesini döveceksin. kadınsa müdüre şikayet ederim, hala problem devam ederse müdürü de döverim. ve ciddiyim.


  • dirildimde geldim  (18.01.14 19:06:39) 
kimi dövüyorsun kardeşim sen. haklıysan haklılığını bil. sözlü notu 10 veremez gidin şikayet edin bu kadar basit. ara 147 'yi şikayet et. ikincisi dövebileceğinden nasıl bu kadar eminsin. herkül müsün?


  • syangela  (18.01.14 19:07:39) 
oo müdürü de dövenler çıktı. bakanı da dövün panpalar :)


  • syangela  (18.01.14 19:09:21) 
Dövmek haklıyken haksız duruma düşmektir... Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayet dilekçesi ver... Nasıl olsa zayıf düşmüş...Kaybedeceğiniz bir şey yok... Bir de sınıfın not ortalamasını bulmaya çalışın. Yazılıların ortalaması ya da sınıfın ortalaması Yüzde ellinin altındaysa sizin elinize resmi bir koz geçiyor... Yönetmelikte yazılı yüzde 50'nin altında başarı varsa sınav tekrar edilir diyor. Bir de kardeşine söyle moralini bozmasın. Diğer derslerden geçtikten sonra zaten ortalamayla İngilizce dersinden sorumlu geçer, ya da ortalamayla geçer...


  • inanmazsan inanma  (18.01.14 19:11:07) 
dirildim de geldim, şiddetin dozunu kaçırmayan dayakçı hocaya karşı değilim nasıl bir anlayış?
şiddet şiddettir, dozu yoktur, bahanesi yoktur. şiddet çok yanlış.

  • rock n roll  (18.01.14 19:11:08) 
Bıktım bunlardan babadan oğula nesiller eğitim hayatımın içine sıçtılar. Taraf tutmalar, özel ders verdiği çocukları kayırmalar, ulan yurtta yemek yedirmezlerdi ibneler ( dayağı saymıyorum bile). Yasal yoldan hocanın kotu niyetini nasıl kanıtlayabilirsin milli eğitimdekiler kimi ne kadar takıyor o da ayrı konu


  • spektrum9000  (18.01.14 19:22:15) 
Nasil dovuyorsun filan diyenler olmus arkadasa. Her okulda vardir boyle dayak yiyen bir hoca. Onceleri bunu davarlik sayardim ama sonra birkaç ogretmeb ornegi ile canli canli karsilasinca hak verdim dovenlere.

Yine de devlet memurunu dovmek suc biliyorsunuz, tavsiye etmem.
  • bilan  (18.01.14 19:30:56) 
ya simdi gidin konusun, okulla gorusun vs diyebiliriz ama... bu tipler laftan anlamaz, hatta cocuga daha da takar ailesini yumusak basli gorurse. dovmeyin ama bildigimiz agresif konusmayi yapin derim. sizin kardesinizi sahipsiz bellemesin orospu cocugu. sahipsiz bellerse olayi iyice abartir bunlar. tehdit falan etmeyin ama entel dantel tribe girmeyin.
ha belki de olay kiz kardesinizin aktardigi gibi de degildir. konusmaya basladiginizda olay ortaya cikar zaten, gelisine gore takilin.

  • beriberi  (18.01.14 19:34:31) 
Ne dövmesi ya, ne kadar ilkel insanlarsınız. Şikayetiniz varsa ve haklılığınızdan eminseniz gider gerekli yerlerde sonuna kadar hukuki mücadelenizi verirsiniz.
Ha aman ne işe yarıyor ki diyorsanız, dövmek de işe yaramaz. Sadece siz hırsınızı almış olursunuz.

  • mutlusismankedi2015  (18.01.14 23:35:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.