[]

kosucularin anahtar tasima sorunu

Selamlar,

Disarida kosmayi seven eksiduyuru sakinlerine soruyorum.
Simdi beni bir anahtarligim var; icinde en az 7 8 tane filan anahtar vardir. Ben bunlarla kosarken anahtarlik dustu dusecek diye panik yapmaktayim. bi de sangir sungur ses geliyor, kil ediyor beni.

Arka cebi cirtcirtli yanda iki cebi olan bir sort; tisort ve bildigin spor ayakkabisi ile kosuyorum.

Var mi bir onerisi olan?

 
Eh yani aynı durumda bende de var. Anahtarlıktan en işime yarayacak olanı alıyorum. araba anahtarıyla, posta kutusunun anahtarıyla falan koşmak mantıksız zaten.


  • ozdek  (10.05.09 08:40:33) 
sadece evin anahtarini lastikli bi tokayla bilegine tutturabilirsin.


  • osuruklu  (10.05.09 08:51:16) 
cirt cirtli bileklik dusun, ve orta yerinde de fermuarli cuzdan gibi bir bolum var. one love festival esantiyonu olarak elime gecmisti. boyle bir sey isinizi gorur sanirim. piyasasada var midir bilmiyorum. ben kullanmiyorum, kargo bilgilerinizi mail'lerseniz gondereyim.
mail: pyroclusticflow et gmail

  • pyro clustic flow  (10.05.09 09:15:37) 
ben evin anahtarını ayakkabımın içine atıyordum=)


  • dambil  (10.05.09 09:25:43) 
o anahtarlıkla nasıl koşuyorsunuz yahu? benim anahtarlığım bir tane sade bir şey. onu da koşarken fermuarlı cebime koyuyorum, hiç ses çıkarmıyor ve de düşme tehlikesi yaşamıyorum.

evinizin sokak kapısı 5 anahtarla açılan bir şato kapısı değilse bırakın o anahtarlığı evinizde, sadece evinizin anahtarını yanınıza alın derim ben.
  • deckard  (10.05.09 09:47:36) 
bütün anahtarlarınızı posta kutusuna atın yanınıza da sadece posta kutusu anahtarını alın mesela. hem küçük de.
tabii apartman kapısı kilitliyse bunun için posta kutunun apartmanın dışında olması gerek. ya da otomobiliniz varsa sadece otomobil anahtarını alın, kalanını da otomobile atın.

  • babatema  (10.05.09 12:42:47) 
Spor ayakkabısının bağcığının biri son gözden çıkarılır. Anahtarlardan gerekli olanı bağcıktan geçirilir, sonra bağcık yeniden göze takılır ve bağlanır. Düşme ihtimali yok, ne güzel.


  • hophophoba  (10.05.09 12:47:46) 
hophophoba'nın dediği sistem eğer şortunuzun bağcığı varsa ona da uygulanabilir. Tişört de biraz uzun olunca kapatıyor, sorunsuz.


  • hiko seijuro  (10.05.09 13:11:44) 
7-8 anahtar için yapılanı yok ama 3-4 anahtar için slot anahtarlık denen bi nane var. Bi bakın isterseniz www.maktasarim.com ve www.maktasarim.com


  • selimse  (10.05.09 21:36:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.