[]

enpara anapara zengin faizi

öncelikle soracağım soru basit.

100.000 lira yatırdık diyelim. 32 günlük ve 92 günlük faiz oranlar var sitede.
32 günlük olanı ile devam edersek 32 gün sonra 100.736 lira olarak yansıyor bize. peki, tekrar 32 gün sonra bu para 100.736 üzerinden işlem görerek mi artar yoksa 100.000 lira üzerinden işlem görerek mi?

gerçi 2. ayda sadece 5 lira daha fazla kar ediyor 100.736 üzerinden işlem görürse ama uzun vadede kazanç sağlar sanıyorum.

bu işlere hiç girmedim. 100 liralık bir evi 350-400'e kiraya vereceğime buraya yatırsam daha kazançlı oluyorum. değil mi?

bu iki soruma cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

 
enpara özelinde bilmiyorum ama finans'ta elde edilen faiz miktarı aksi belirtilmediği sürece vadesiz hesaba yatıyor. yani kazanılan para vadeli hesaba yatmadığı için sürekli ana para üzerinden işlem sağlanıyor. ama dediğim gibi bu durum aksi belirtilmediği sürece geçerli, gidip de faiz miktarının ana paranın üzerine eklenmesini istediğinizi belirtirseniz ekliyorlar ve 2. ay faizli miktar üzerinden faiz hesaplanıyor. enpara'da böyle midir bilemiyorum tabi, net cevap gelmezse aklınızda bulunsun diye belirtmek istedim.


  • baba jo  (14.01.14 00:56:39) 
daha karlı olacagın garanti değil. çünkü hem kira alıcaksın hem de evi satarken 100e degıl belkı 120ye satıcaksın.


  • esas itibariyle  (14.01.14 00:56:46) 
Yarin bir uyanirsin dolar iki kati olmus, senin 100.000 in reel degeri 50 bine inmis. Gayrimenkul, isin uzmani olmayanlar icin en iyi yatirimdir.


  • bilan  (14.01.14 07:12:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.