[]

İstanbuldaki tinercili bölgeler ?

dikkatli olunması gerekem tinercili bölgeler nereler ?




 
beyoğlu gece vakitleri


  • 05  (06.01.14 20:43:43) 
gece kadıkoy kadife sokak ve buradan rıhtıma inen bilimum sokaklar.


  • kullanici_adimiz  (06.01.14 20:47:46) 
esenyurtta cirit atıyor. geçen sene esenyurttan bi otobüse binmiştim şu körüklü en eski modellerinden. kocaman yani. arkası komple tinerciydi. resmen travma geçiren kadınlar oldu. abartmıyorum. kapıyı falan yumrukladılar kadınlar inmek için. bir daha yolum düşmedi oralara ama eminim halen öyledir.


  • fikir muhendisi fikri  (06.01.14 20:56:42 ~ 20:56:52) 
tarlabaşı


  • benoyledemekistemedim  (06.01.14 21:05:39) 
balat-fener hatti
surlara yakin tum bolgeler

  • nekodunlangafana  (06.01.14 21:51:57) 
haseki ve kadıköy kadife sokak ile rıhtıma inen sokaklar konusunda katılmıyorum. buralarda çok gece geçirdim sokakta, hiçbirinde karşıma tekinsiz bir tip dahi çıkmadı. "riskli bölge" olarak saymamak lazım bence.

haseki'de ara sokaklar tehlikeli olabilir ama ara sokak her yerde tehlike. çok girmemek lazım o eski dandik binaların olduğu karanlık yerlere. 9 kişi falan geziyolar oralarda, girince çıkamıyosun.
  • der meister  (06.01.14 21:54:27) 
gaziosmanpaşa. gündüz bi şey olmaz, gece de çok arkalarda işin olmaz ama meydan/bereç tarafında oluyor akşamları.


  • xenophobe  (06.01.14 22:02:48) 
fikirtepe..
son zamanlarda kentsel dönüşüm sonrası yıkılması beklenen binalarda cirit atıyolarmış.zaten işiniz düşmez ya oralara bilgi olsun işte.

ayrıca kadife sokak tarafları güvenliydi son bıraktığımda.
  • gibicibicis  (06.01.14 22:40:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.