[]

Minecraft Civilization Survival Moduna katılımcı

strateji tabanlı survival takım oyunu üzerinevir server geliştirdim..oyun en az 9 kişiyle oynanabilmekte.

ayrıntılar:
- oyun modu klasik minecraft survival.ne bir item ne bir oynanış öğesi değişikliği var.saf minecraft.
- oyunun başında kırmızı,sarı,yeşil,mavi olmak üzere takımlar oluşturulur ve normale oranla küçük bir haritaya 4 grup farklı doğrultularda yayılır.takım sistemi plugin ile yapıldığı için istesenizde takım arkadaşınıza zarar veremezsiniz.
-takımlar bölgelere ayrıldıktan sonra medeniyet kurmaya bir yandan diğer takımlarla savaşmaya başlarlar.
-oyunun nasıl kazanılabileceğiyle ilgili henüz fikirlerim tam oturmadı.bu konuda fikirlerinizi alabilirim.

bana göre güzel oldu.katılmak isteyen arkadaşlar mesaj atabilirler.

 
eksi'de yazdığın entry'i de gördüm.fakat bu dediğin sisteme rutin bir şekilde katılabilecek 9 insan bulabilmek gerçekten çok zor. sistem güzel. şimdiye kadar hep survival oynadım. creative bana göre değil. lakin savaş çok ucu açık bir terim. battle tournament tarzı belli zamanlarda belli bir alanda yapılacak savaşlar mı? yoksa rush - sneak attack gibi herkesin istediği zaman saldırabileceği bir tarz mı?

bölge ve medeniyet güzel. zaman alır ama bir haritaya yerleşip orada yaşamak güzel. fakat survival'da diamond ve diğer mining olayları için en az 2000x2000 bir alana yayılmak gerek (yerleşim yeri olmasa bile uzağa gidip maden toplanabilmeli. hatta pvp haritalardaki gibi başka kolonilerin yerleşim birimleri dışındaki yerler savaşsız alan olmalı.

şimdilik bu kadar. şu anki durumum yüzünden böyle uzun soluklu bir olaya katılamam. katılırım desem bile yalan atmış olurum. ama bir düzene girme yolunda hayatım ve yaşantım. düzene girince bu olayı canlandırırız. belki ben bulurum benim arkadaşlardan bir ya da iki kişi.
  • thracian  (02.01.14 20:33:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.